Overleg gebruiker:82.92.111.32

Uit Wikibooks
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Hallo gebruiker 82.92.111.32,

Beste 82.92.111.32, welkom op Wikibooks!

Met serieuze medewerkers kan Wikibooks verder uitgroeien tot een nuttig project. Daarom worden jouw (toekomstige) bijdragen zeer gewaardeerd.

  • Oefenen met bijvoorbeeld de wiki-opmaak kan in de zandbak.

Veel plezier en succes namens alle collega's!

P.S.: Overleg ondertekenen gaat met 4 tildes, dus: ~~~~, of door op de onderteken-knop OOUI JS signature icon LTR.png op de werkbalk te klikken.

Dit bericht verschijnt niet automatisch, maar wordt geplaatst door een gebruiker die de moeite neemt om jou persoonlijk te verwelkomen op Wikibooks.


Mag ik u erop wijzen dat u zich kunt registreren? Dat kost niets en slechts een half minuutje tijd. Hierna kunt u uw voorkeuren ook anders instellen. Uiteraart bent u niets verplicht, maar een naam brengt ook voor ons meer herkenning op dan een IP-adres.

Over uw gestarte artikelen binnen het Kookboek: Dat kookboek is zo opgezet dat alle gerelateerde onderwerpen binnen de Kookboek naamruimte vallen. Als u dus het woord kooktechnieken wilt linken, is het de bedoeling dat u [[Kookboek:Kooktechniek|kooktechnieken]] typt. In de tekst zal dan het woord kooktechnieken te zien zijn, terwijl dat woord linkt naar de pagina Kookboek:Kooktechniek.
Wij hopen op nog vele edits van u, want het kookboek (en ook andere boeken) kunnen en moeten nog flink groeien!
Veel wikiplezier, Firefox 22 dec 2004 18:30 (UTC)

Welkom op deze overlegpagina

Start een overleg
Informatie afkomstig van https://nl.wikibooks.org Wikibooks NL.
Wikibooks NL is onderdeel van de wikimediafoundation.