Overleg gebruiker:82.161.141.55

Uit Wikibooks
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Beste 82.161.141.55, welkom op Wikibooks!

Met serieuze medewerkers kan Wikibooks verder uitgroeien tot een nuttig project. Daarom worden jouw (toekomstige) bijdragen zeer gewaardeerd.

  • Oefenen met bijvoorbeeld de wiki-opmaak kan in de zandbak.

Veel plezier en succes namens alle collega's!

P.S.: Overleg ondertekenen gaat met 4 tildes, dus: ~~~~, of door op de onderteken-knop OOUI JS signature icon LTR.png op de werkbalk te klikken.

Dit bericht verschijnt niet automatisch, maar wordt geplaatst door een gebruiker die de moeite neemt om jou persoonlijk te verwelkomen op Wikibooks.


Ik zie dat u in het artikel over PHP wat zaken heeft uitgeprobeerd. Dit hebben wij liever niet. Stel dat een bezoeker wat informatie over PHP 5 wil raadplegen en hij ziet een foto van Feyenoord... Beslist geen PHP-gerelateerde informatie! In het geval dat ik u had getroffen terwijl u nog aan het wijzigen was, zou ik een dergelijke foto absoluut als vandalisme beschouwen en u dit sjabloon hebben gezonden op uw overlegpagina.
Gezien het feit echter dat u alles weer in de oude staat hebt teruggebracht (op drie regels wit na dan) neem ik aan dat u geprobeert heeft een beetje te oefenen met de wikiopmaak. Wij zouden liever zien dat u voor oefenen met deze wikisyntax gebruik maakt van de zandbak.
Overigens hebben wij altijd graag nieuwe 'medewerkerkers' binnen wikibooks. (en tevens binnen andere wikimediaprojecten)

Mag ik u er overigens op wijzen dat u zich kunt aanmelden. Dit kost u niets en u behaalt er een hoop voordelen van. Onder andere kunt u de paginaweergave anders instellen. Daarnaast bied een naam voor ons meer herkennig dan een IP-adres. Ook worden anonieme wijzigingen binnen wikibooks (en andere wikimediaprojecten) extra gecontroleerd op vandalisme.
Met vriendelijke groet Firefox 29 dec 2004 22:01 (UTC)

Welkom op deze overlegpagina

Start een overleg
Informatie afkomstig van https://nl.wikibooks.org Wikibooks NL.
Wikibooks NL is onderdeel van de wikimediafoundation.