Overleg gebruiker:80.201.102.172

Uit Wikibooks
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Beste 80.201.102.172, welkom op Wikibooks!

Met serieuze medewerkers kan Wikibooks verder uitgroeien tot een groter en nuttiger project. Daarom worden jouw (toekomstige) bijdragen zeer gewaardeerd.

Veel plezier en succes namens alle collega's!

P.S.: Overleg ondertekenen doe je met 4 tildes, dus: ~~~~, of door op de onderteken-knop op de werkbalk te klikken.

Dit bericht verschijnt niet automatisch, maar wordt geplaatst door een gebruiker die de moeite neemt om jou persoonlijk te verwelkomen op Wikibooks.


U heeft aardig wat toevoegingen gemaakt op de hoofdpagina. Hiermee zijn we liever iets terughoudender, omdat dit ons visitekaartje is. We proberen er niet teveel dode links op te plaatsen, omdat dit niet echt professioneel oogt. Daarnaast proberen we de opmaak strak te houden. Gewenste pagina's kunnen worden vermeld op Wikibooks:Gewenste artikelen.
Aan de andere kant, als u denkt (een deel van) de links die u heeft geplaatst te kunnen vullen, zijn we daarmee uiteraard heel blij.
Als u wilt kunt u zich registreren. Dit kost u niets en het kan volledig anoniem. U hoeft zelfs geen emailadres op te geven! Inwezen bent u als geregistreerd gebruiker zelfs anoniemer, omdat zelfs uw IP-adres niet zichtbaar is. Daarnaast krijgt u als geregistreerd persoon meer mogelijkheden.
Verder nog wat schrijftips: Als u veel links aanbrengt in uw artikels (het maakt niet uit als ze voorlopig nog 'dood' zijn, ze worden vanzelf gevuld door u of door anderen) zal uw artikel eerder gevonden kunnen worden, zowel door gebruikers van Wikibooks als door de zoekrobot van Google of Yahoo.

Veel plezier gewenst op Wikibooks. Firefox Overleg 7 mrt 2005 20:28 (UTC)

Basiselektronica[bewerken]

Beste gebruiker, ik had ook nog een vraagje.

Ik weet niet precies hoe u de handleiding/cursus basiselektronica wilt opzetten. De informatie tot nu toe is meer een soort inhoudsopgave. Als u inderdaad van plan bent zoveel over basiselektronica te vertellen als uit de pagina blijkt, kan ik u aanraden even een kijkje te nemen op de XHTML-pagina, om te zien hoe het daar is opgezet. Niet om u te dwingen dezelfde opzet te gebruiken, maar als idee van de paginastructuur alhier.
Veel succes verder met uw pagina's over Electronica. Firefox Overleg 7 mrt 2005 20:54 (UTC)

Informatie afkomstig van https://nl.wikibooks.org Wikibooks NL.
Wikibooks NL is onderdeel van de wikimediafoundation.