Overleg gebruiker:62.133.207.148

Uit Wikibooks
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
   Waarschuwing!
Dit IP-adres is gebruikt voor vandalisme op Wikibooks!

Beste gebruiker,

Uw computer heeft op het internet een adres. U raadpleegt Wikibooks anoniem, en dus is dit adres het enige dat we van u kennen. Doordat de adressen vaak opnieuw willekeurig worden uitgedeeld, kan het zijn dat u dit leest terwijl het vandalisme eerder door een ander gepleegd is. Ook kan het zijn dat u ongelukkigerwijs het adres met een vandaal deelt. In dat geval wensen wij u van harte welkom als gebruiker van Wikibooks!

Maar: als u iemand bent die bewust fouten of beledigende opmerkingen in Wikibooks-artikelen maakte, of bestaande informatie zonder goede reden verwijderde, dan geldt voor u deze waarschuwing: Bij herhaald misbruik zal dit adres geblokkeerd worden; u zult dan niets meer kunnen wijzigen. Als er sprake is van ernstig vandalisme kan tegelijk met het plaatsen van deze waarschuwing al een blokkade zijn uitgevoerd.

U kunt oefenen met Wikibooks in de zandbak. Indien u aan het oefenen was in artikelen, kan het zijn dat dit oefenen als vandalisme werd gezien.

Wikibooks hanteert bewust een zeer open filosofie waarbij iedereen, zelfs zonder registratie, informatie kan toevoegen of wijzigen. Wij nodigen u van harte uit hiervan gebruik te maken. Vandalisme wordt echter snel verwijderd!

  1. zb op 12 jan 2007
  2. 22 mei 2008 16:15 (CEST) aanmaak onzinpagina
  3. --26 jan 2009 16:48 (CET) onzin op Overleg Wikijunior:Energiebronnen/De toekomst
  4. In het verleden ook al zitten knoeien op Historische atlas/Middeleeuwen

Binnenkort maar zeer lang tot onbeperkt blokkeren?

  1. --16 feb 2009 11:48 (CET) knoeien in Wikijunior:Het lichaam/Spijsvertering. Maar weer eens een tijdje blokkeren.

Dit betreft een open proxy, volgens Wikipedia, en dus onbeperkt geblokkeerd. Pjetter zeg't maar 5 jun 2009 14:51 (CEST)Reageren[reageer]

Informatie afkomstig van https://nl.wikibooks.org Wikibooks NL.
Wikibooks NL is onderdeel van de wikimediafoundation.