Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:212.178.154.129

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikibooks
Laatste reactie: 14 jaar geleden door Beetjedwars in het onderwerp Meer vandalisme ondanks blok?
   Waarschuwing!
Dit IP-adres is gebruikt voor vandalisme op Wikibooks!

Beste gebruiker,

Uw computer heeft op het internet een adres. U raadpleegt Wikibooks anoniem, en dus is dit adres het enige dat we van u kennen. Doordat de adressen vaak opnieuw willekeurig worden uitgedeeld, kan het zijn dat u dit leest terwijl het vandalisme eerder door een ander gepleegd is. Ook kan het zijn dat u ongelukkigerwijs het adres met een vandaal deelt. In dat geval wensen wij u van harte welkom als gebruiker van Wikibooks!

Maar: als u iemand bent die bewust fouten of beledigende opmerkingen in Wikibooks-artikelen maakte, of bestaande informatie zonder goede reden verwijderde, dan geldt voor u deze waarschuwing: Bij herhaald misbruik zal dit adres geblokkeerd worden; u zult dan niets meer kunnen wijzigen. Als er sprake is van ernstig vandalisme kan tegelijk met het plaatsen van deze waarschuwing al een blokkade zijn uitgevoerd.

U kunt oefenen met Wikibooks in de zandbak. Indien u aan het oefenen was in artikelen, kan het zijn dat dit oefenen als vandalisme werd gezien.

Wikibooks hanteert bewust een zeer open filosofie waarbij iedereen, zelfs zonder registratie, informatie kan toevoegen of wijzigen. Wij nodigen u van harte uit hiervan gebruik te maken. Vandalisme wordt echter snel verwijderd!

Vandalisme in Oudgrieks/Alfabet‎‎--19 jan 2010 15:01 (CET)

Geblokkeerd[bewerken]

Je bent geblokkeerd wegens herhaald vandalisme. --19 jan 2010 15:15 (CET)

Meer vandalisme ondanks blok?[bewerken]

Geblokkeerd voor 1 jaar, daarna nog steeds vervelend krijg je een onbeperkte blokkade. --30 mrt 2010 16:50 (CEST)
Informatie afkomstig van https://nl.wikibooks.org Wikibooks NL.
Wikibooks NL is onderdeel van de wikimediafoundation.