Overleg gebruiker:195.35.129.102

Uit Wikibooks
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Beste 195.35.129.102, welkom op Wikibooks!

Met serieuze medewerkers kan Wikibooks uitgroeien tot een nuttig project. Daarom worden jouw (toekomstige) bijdragen zeer gewaardeerd.

  • Als je wilt oefenen met bijvoorbeeld de wiki-opmaak, dan kan dat in de zandbak.

Veel plezier en succes namens alle collega's!

P.S.: Overleg ondertekenen gaat met 4 tildes, dus: ~~~~, of door op de onderteken-knop OOUI JS signature icon LTR.png op de werkbalk te klikken.

Dit bericht verschijnt niet automatisch, maar wordt geplaatst door een gebruiker die de moeite neemt om jou persoonlijk te verwelkomen op Wikibooks.


Ik zag dat u al aardig bezig bent geweest. Als u wilt kunt u zich aanmelden. Hiermee wordt u anoniemer (uw IP-adres is niet meer zichtbaar en u kunt onder een schuilnaam werken) Het opgeven van een emailadres is niet verplicht. Naast het anoniemer worden krijgt u ook meer mogelijkheden, waaronder onder andere de mogelijkheid tot het uploaden van afbeeldingen. Overigens is aanmelden niet verplicht, maar denk er eens over na.
Ook als u u niet aanmeld worden uw bijdragen worden zeer gewaardeerd. Hoe meer zielen hoe meer vreugd. Veel plezier toegewenst op Wikibooks. Firefox Overleg 30 apr 2005 14:43 (UTC)

Informatie afkomstig van http://nl.wikibooks.org Wikibooks NL.
Wikibooks NL is onderdeel van de wikimediafoundation.