Overleg gebruiker:194.151.100.207

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikibooks

Dit is het IP-adres van het Albeda College te Rotterdam. Leerlingen kunnen kleine aanpassingen doen zonder in te loggen. Voor grotere aanpassingen gebruiken de leerlingen een eigen account.

Beste 194.151.100.207, welkom op Wikibooks!

Met serieuze medewerkers kan Wikibooks verder uitgroeien tot een groter en nuttiger project. Daarom worden jouw (toekomstige) bijdragen zeer gewaardeerd.

Veel plezier en succes namens alle collega's!

P.S.: Overleg ondertekenen doe je met 4 tildes, dus: ~~~~, of door op de onderteken-knop op de werkbalk te klikken.

Dit bericht verschijnt niet automatisch, maar wordt geplaatst door een gebruiker die de moeite neemt om jou persoonlijk te verwelkomen op Wikibooks.


John angelis. overleg 24 feb 2011 08:25 (CET)[reageer]

   Waarschuwing!
Dit IP-adres is gebruikt voor vandalisme op Wikibooks!

Beste gebruiker,

Uw computer heeft op het internet een adres. U raadpleegt Wikibooks anoniem, en dus is dit adres het enige dat we van u kennen. Doordat de adressen vaak opnieuw willekeurig worden uitgedeeld, kan het zijn dat u dit leest terwijl het vandalisme eerder door een ander gepleegd is. Ook kan het zijn dat u ongelukkigerwijs het adres met een vandaal deelt. In dat geval wensen wij u van harte welkom als gebruiker van Wikibooks!

Maar: als u iemand bent die bewust fouten of beledigende opmerkingen in Wikibooks-artikelen maakte, of bestaande informatie zonder goede reden verwijderde, dan geldt voor u deze waarschuwing: Bij herhaald misbruik zal dit adres geblokkeerd worden; u zult dan niets meer kunnen wijzigen. Als er sprake is van ernstig vandalisme kan tegelijk met het plaatsen van deze waarschuwing al een blokkade zijn uitgevoerd.

U kunt oefenen met Wikibooks in de zandbak. Indien u aan het oefenen was in artikelen, kan het zijn dat dit oefenen als vandalisme werd gezien.

Wikibooks hanteert bewust een zeer open filosofie waarbij iedereen, zelfs zonder registratie, informatie kan toevoegen of wijzigen. Wij nodigen u van harte uit hiervan gebruik te maken. Vandalisme wordt echter snel verwijderd!

  1. 9 sep 2011 09:35 (CEST) - Vandalisme op Basis ICT/Geschiedenis van de datacommunicatie/Met elektriciteit.
  2. 9 sep 2013 14:02 (CEST) - Vandalisme op Wat is Linux?/Wat is een besturingssysteem?.
Informatie afkomstig van https://nl.wikibooks.org Wikibooks NL.
Wikibooks NL is onderdeel van de wikimediafoundation.