Overleg:Onderwijstechnologie

Uit Wikibooks
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Jullie zijn wel hard bezig om een perfect boek te maken! Geweldig en succes verder. --John P doveSmall.pngangelis. overleg 22 dec 2008 18:05 (CET)

Het mag wel[bewerken]

Je/jullie vullen aan of veranderen veel pagina's van Onderwijstechnologie. Geweldig dat er zo hard aan het boek wordt gewerkt. Ik heb een verzoek. Het is niet verboden om een kleine verbetering aan te brengen en de pagina weer op te slaan, maar alle (oude) pagina's worden bewaard (dat is een Wiki voordeel want je kan daardoor altijd terug naar een vorige module. Dat kost behalve computer energie (want er staat wat te draaien op de wereld) ook energie van de moderatoren die de verbeteringen in de gaten houden en daarna afvinken als gecontroleerd op bewerking door een niet-vandaal. Daarom wil ik vragen zoveel mogelijk aanvullingen/verbeteringen in een keer op te slaan. Groet, --John P doveSmall.pngangelis. overleg 29 dec 2008 15:06 (CET)

Inhoudsopgave[bewerken]

Fijn dat de inhoudsopgave bijgewerkt is, maar sommige hoofdstukken beginnen niet met een hoofdletter en ik weet niet hoe ik de inhoudspagina van het hele boek kan aanpassen. Met vriendelijke groeten, Lara

Onderwijstechnoloog[bewerken]

Geachte auteurs,

ik wilde hierbij graag wijzen op een overleg op mijn overlegpagina omtrent het boek Onderwijstechnoloog.

Met vriendelijke groet,

BeeBringer.png BeeBringeroverleg 3 apr 2011 13:33 (CEST)

Informatie afkomstig van http://nl.wikibooks.org Wikibooks NL.
Wikibooks NL is onderdeel van de wikimediafoundation.