Naar inhoud springen

Overleg:Kookboek/Nederlandse keuken

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikibooks
Laatste reactie: 17 jaar geleden door Sietske

Mijns inziens klopt de inhoud die aan deze pagina wordt gegeven niet. Ik heb hem zelf echter op deze manier gevuld en kan mezelf wel slaan :'(.
Ik ben van mening dat hier een beschrijving moet komen van de Hollandse keuken, dus hoe die keuken is ontstaan, wat voor soort voedsel wij koken enz.
Als ik tijd heb zal ik dan ook de huidige inhoud verwijderen en dergelijke informatie hier toevoegen, tenzij er commentaar komt. Firefox 10 jan 2005 20:58 (UTC)

Ik zie niet wat er mis is met de huidige invulling. Een beschrijving erbij is mooi, maar het moet ook mogelijk zijn recepten uit de 'Hollandse keuken' op te zoeken. Net zoals een recept voor nasi bereikbaar moet zijn via rijstgerechten en via Chinese keuken. Mtcv 11 jan 2005 10:45 (UTC)
Okee, dat is eigenlijk wel waar. Maar ik ga dan in ieder geval binnenkort ook een (korte) beschrijving geven van de Hollandse keuken. Firefox 11 jan 2005 14:01 (UTC)

Ik heb enige bezwaren tegen de term "Hollandse keuken". Of was het de bedoeling om de gerechten per provincie in te delen? Sietske 6 jul 2006 09:32 (CEST)Reageren

Informatie afkomstig van https://nl.wikibooks.org Wikibooks NL.
Wikibooks NL is onderdeel van de wikimediafoundation.