Overleg:Kookboek/Keukenapparatuur en keukengerei

Uit Wikibooks
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Eigenlijk jammer dat WikiKookboek en Wikipedia langs elkaar heen werken. Bijvoorbeeld Wikipedia w:snelkookpan die aldaar hogedrukpan genoemd wordt, en snelkookpan alhier. Kan e.e.a. niet gesynchroniseerd worden? --Denkhenk 27 feb 2011 23:09 (CET)

Dank voor de tip, aangepast.--John P doveSmall.pngangelis. overleg 28 feb 2011 08:32 (CET)

Oké, is beter. Doch naast de Kookboek/Hogedrukpan staat nog steeds het “andere” artikel Hogedrukpan op Wikipedia. Dubbelop dus, met de nodige verschillen. Nu kan er wel gecopy/past worden van de één naar de ander, maar dat kan niet de bedoeling zijn. Zouden de twee wiki’s niet meer met elkaar moeten samenwerken?
Mijn idee is alleen recepten in wiki-Kookboek op te nemen. Apparaten en gereedschappen rechtstreeks te verwijzen naar de Wikipedia. Overigens, staan er weer recepten op Wikipedia. Deze zouden dan hierheen kunnen komen. --Denkhenk 28 feb 2011 15:34 (CET)

Dat vind ik ook een heel goed idee. Het grote probleem is alleen - zoals Denkhenk ook zegt - dat er zo goed als geen coördinatie tussen WP en dit project is. Dat zou echt anders moeten. De Wikischim 28 feb 2011 16:04 (CET)
Informatie afkomstig van http://nl.wikibooks.org Wikibooks NL.
Wikibooks NL is onderdeel van de wikimediafoundation.