Gebruiker:Vangelis/AAO2015

Uit Wikibooks

Vakantiereizen/Reisverhalen[bewerken]

Hoi John, ik zie dat je deze pagina ooit in de hoofdnaamruimte hebt geplaatst maar om eerlijk te zijn vind ik dit geen geschikte content voor Wikibooks. Uiteindelijk is het immers niet de bedoeling om hier pagina's volledig in te richten als persoonlijke websites. Ik zou dus willen voorstellen deze pagina maar te verwijderen. Mvg, De Wikischim (overleg) 6 feb 2015 15:56 (CET)

Dat is prima. Ik heb het lang geleden geplaatst nadat ik gevraagd had aan iemand die weg is hier of dat een bezwaar was. Vind het zelf ook niet er passen. Ik zal het verwijderen. Groet --John angelis. overleg 6 feb 2015 16:39 (CET)
Bedankt! De Wikischim (overleg) 6 feb 2015 18:37 (CET)

Leer jezelf ecologisch tuinieren/Aristolochia[bewerken]

Beste Vangelis,

Er is discussie over een artikel waar je aan gewerkt hebt, zie mijn overleg en links daar. Bedankt en groeten, Hansmuller (overleg) 1 jul 2015 09:18 (CEST)

Dank voor het bericht Hansmuller. Ik begrijp de ophef niet zo. Ik dacht dat het vrij was artikelen te importeren en ben bij tijd en wijle druk bezig om de geimporteerde pagina's aan te vullen en aan te passen. De pagina's zijn meer bedoeld als links naar de betreffende gewassen. Groet, --John angelis. overleg 1 jul 2015 09:46 (CEST)

Leer jezelf ecologisch tuinieren/Pronkboon[bewerken]

Hoi, een klein vraagje; ...kies vermeerder dan met de soort; kun je hier nog eens naar kijken? Het lijkt verder alsof op diezelfde pagina ook een link naar het Kookboek niet werkt, is dit een sjabloonfout wellicht? De Wikischim (overleg) 11 aug 2015 23:02 (CEST)

Oh nu zie ik het, je linkt steeds naar recepten met dit ene gewas als ingrediënt die nog moeten komen. Wel, hopelijk schrijft iemand ze ooit nog... maar dat kan nog lang duren denk ik. Mvg,De Wikischim (overleg) 11 aug 2015 23:04 (CEST)

Goedemorgen Wikischim. Dank voor de opmerking over de foute zinsopbouw. De linken naar het kookboek zijn soms al werkend, maar ik ben het met je eens dat anderen lang kunnen duren. Ik hoop dan maar dat door de 'rode' link iemand zich ooit geroepen voelt :) Groet, --John angelis. overleg 12 aug 2015 08:04 (CEST)

Leer jezelf ecologisch tuinieren/Kruidje-roer-me-niet/Kweken van deze plant in Nederland en België ‎[bewerken]

Dag Vangelis, deze pagina heb ik vandaag (vannacht) gemaakt via import via Transwiki (het betreft dus een WP-tekst, zie verder hier mocht het je misschien interesseren). Ik weet echter niet goed hoe ik het moet integreren in de hoofdpagina Leer jezelf ecologisch tuinieren/Kruidje-roer-me-niet, omdat daar een soort speciale standaardopmaak schijnt te zijn. Het liefst zou ik dat wel gewoon doen. Heb jij een idee hoe je dat netjes voor elkaar kunt krijgen? Het liefst natuurlijk met behoud van de bewerkingsgeschiedenis, al weet ik niet of dat technisch al te ingewikkeld is. Mvg, De Wikischim (overleg) 22 okt 2015 15:39 (CEST)

Ik zal even kijken zo gauw daar de tijd voor is. --John angelis. overleg 22 okt 2015 17:10 (CEST)
Ik vraag me af of deze plant in het boek thuishoort. Zoals gemeld in het register [1]:
Informatie over gewassen die niet van toepassing zijn voor dit boek, bijvoorbeeld (sub)tropische of die alleen op grote hoogte groeien, kan je in WikiPedia vinden (zie de WP plantenlijst‎ en de WP lijst kamerplanten). Gewassen die een warm gestookte kas nodig hebben, extra verlichting of andere ingrijpende maatregelen om te kunnen overleven horen in de Nederlands/Belgische ecologie niet thuis. Strikt genomen sommige andere planten (druif, tomaat) ook niet, maar deze kunnen gedijen met een beetje menselijk hulp of een beschut plekje.
Volgens de beschrijving moet deze (pot)plant in september naar binnen.
Op de werkwijze via het sjabloon kom ik nog terug. --John angelis. overleg 22 okt 2015 19:33 (CEST)

Ik zie trouwens dat je op Wikipedia de laatste tijd een aantal links naar subpagina's binnen Leer jezelf ecologisch tuinieren verwijdert. Vind je dit echt nodig? Zo iemand als Wikiklaas heeft wel vaker erg rare bevliegingen (ik spreek mede uit persoonlijke ervaring). Daar hoef je je niet zoveel van aan te trekken dat je zelf doorgaat met wat hij begonnen is. De links kunnen altijd helpen om Wikibooks wat meer bekendheid te geven, in dit geval dus via het grotere zusterproject. De Wikischim (overleg) 22 okt 2015 15:57 (CEST)

Dat klopt wel, maar er waren meer zeurders en om dat te voorkomen haal ik de links maar weg.--John angelis. overleg 22 okt 2015 17:10 (CEST)
Informatie afkomstig van https://nl.wikibooks.org Wikibooks NL.
Wikibooks NL is onderdeel van de wikimediafoundation.