Naar inhoud springen

Wikibooks:Tekstoverzicht alle sjablonen

Uit Wikibooks

Hier vindt u een overzicht van alle sjablonen die door één van de vrijwilligers op Wikibooks gevonden en gerangschikt zijn. Aangezien Wikibooks een dynamisch systeem is, kan dit overzicht incompleet zijn.

Het systeem kan ook een alfabetisch overzicht van de hele sjabloonnaamruimte genereren. Dat is wel compleet, maar slechts alfabetisch geordend.

Algemene sjablonen[bewerken]

Ontwikkelingsvoortgang van boeken[bewerken]

Alternatief:


Dit zijn servicesjablonen gebruikt op de titelpagina van het boek, waardoor automatische lijsten gegenereerd kunnen worden met DynamicPageList, welk boek in welk stadium is.

Overzicht beschikbare boeken op onderwerp[bewerken]

Navigatie[bewerken]

Categorisatie[bewerken]

  • Sub - een servicesjabloon, wordt gebruikt voor elk hoofdstuk in een boek. Dit sjabloon zorgt ervoor dat het hoofdstuk bij het boek gecategoriseerd wordt en deze categorie wordt gebruikt voor het tellen van het aantal hoofdstukken, zie ook Wikibooks:Infobox
  • Boek - een servicesjabloon, wordt gebruikt op de titelpagina van het boek, waardoor het aantal boeken in Wikibooks automatisch geteld wordt.
  • Juniorsub - een servicesjabloon, wordt gebruikt voor elk hoofdstuk in een juniorboek. Dit sjabloon zorgt ervoor dat het hoofdstuk bij het boek gecategoriseerd wordt en deze categorie wordt gebruikt voor het tellen van het aantal hoofdstukken.
  • Juniorboek - een servicesjabloon, wordt gebruikt op de titelpagina van het juniorboek, waardoor het aantal juniorboeken in Wikibooks automatisch geteld wordt.

Licentiestatus van media[bewerken]

Zakelijke pagina's[bewerken]

Boeken[bewerken]

Algemeen[bewerken]

Zakelijk[bewerken]

Kookboek[bewerken]

Informaticaboeken[bewerken]

Mark-uptalen[bewerken]

Programmeertalen[bewerken]

Scripttalen[bewerken]

Software[bewerken]

Fysicaboeken[bewerken]

Taalboeken[bewerken]

Vruchtbrengend woordenboek[bewerken]

Overlegpagina's van gebruikers[bewerken]

Informatie afkomstig van https://nl.wikibooks.org Wikibooks NL.
Wikibooks NL is onderdeel van de wikimediafoundation.