Naar inhoud springen

Sjabloon:Wiu

Uit Wikibooks
   Dit artikel is nog niet gereed voor Wikibooks (Werk in uitvoering)

Deze pagina voldoet (nog) niet aan de afspraken binnen Wikibooks. Om die reden is het geplaatst op de lijst van pagina's die na een maand misschien verwijderd worden, waar het na afloop van deze termijn opnieuw geëvalueerd wordt.

Pas als de pagina zo is verbeterd en aangepast dat het wel binnen Wikibooks past, kan dit sjabloon verwijderd worden. Geef dit aan op de lijst door het toevoegen van de reden.

Gebruik

[bewerken]

zet {{wiu|<COMMENTAAR>}} bovenaan de pagina om de pagina in de categorie Wikibooks:Werk in uitvoering op te nemen.

  • |<commentaar> is optioneel. vervang <commentaar> door een korte omschrijving van de redenen om deze pagina als Werk in uitvoering te markeren.

Nota Bene: Vergeet niet de pagina ook te aan te melden bij de lijst van te verwijderen pagina's. Indien een pagina dit sjabloon draagt, terwijl het niet op de lijst van te verwijderen pagina's is aangemeld, kan het sjabloon gewoon van de pagina verwijderd worden.


Dit artikel staat op de lijst van pagina's die na een maand verwijderd worden; na een maand zal worden gekeken of de pagina kan blijven.

Gelieve dit sjabloon niet te verwijderen van een pagina, tenzij de pagina zodanig is verbeterd en aangepast dat het wèl binnen Wikibooks past. U dient dit ook op de lijst van te verwijderen pagina's aan te geven.


Informatie afkomstig van https://nl.wikibooks.org Wikibooks NL.
Wikibooks NL is onderdeel van de wikimediafoundation.