Overleg gebruiker:Bontenbal

Uit Wikibooks
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

He een bekende van Wikipedia!!! Bontenbal, hartelijk welkom bij Wikibooks. Zoals je ziet is hier nog een hoop werk te doen. Je bijdragen (ook al is het Chinees voor me) zijn van harte welkom. Veel plezier hier, he? Ch®isE 14 okt 2004 14:00 (UTC)

Verzoek[bewerken]

Beste Bontenbal, Volgens de geschiedenis ben je een van de gebruikers die begonnen is (of heeft bijgedragen) aan het hieronder vermelde WikiBoek(en). Sommige boeken hebben zulk een summiere inhoud dat ze op de Verwijderlijst zijn of worden geplaatst.

Bij deze het verzoek om eens te overwegen of je het/de boek/en weer een duwtje kan geven in de richting van 'af'. Pas dan wel de voortgangsindicator aan in de infobox (bi) van het boek, ook als je vindt dat het boek 'af' is.

Mocht je geen tijd/zin meer hebben verder te gaan geef dat dan alsjeblieft ook even door. We kijken uit naar je bijdragen of reactie op Overleg_gebruiker:Vangelis/Voortgang_WB.

Samen maken we WikiBooks Ok sign.jpg Groet, --John P doveSmall.pngangelis. overleg 30 nov 2013 17:42 (CET)Reageren[reageer]

Informatie afkomstig van https://nl.wikibooks.org Wikibooks NL.
Wikibooks NL is onderdeel van de wikimediafoundation.