Overleg gebruiker:80.200.248.203

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikibooks
Beste anonieme bezoeker, welkom op Wikibooks; experimenteren kan in de speciaal daartoe ingerichte zandbak.
Zie ook: Welkom voor nieuwelingen. O-WP

Geachte, in uw tijd (en de mijne) waren de voorbeelden Amare, monere, tegere, audire, capere. Alleen is dat ergens onder de weg niet goed genoeg meer gebleken.

U kan dat er misschien als aanvulling bijschrijven, maar dan wel helemaal: Amare, amavi, amatum en Tegere, texi, tectum

amare, fraudavi, fraudatum en tegere, vici, victum is natuurlijk een halfslachtige combinatie die het niet doet.

Amare, monere, tegere, audire, capere waren nochtans uiterst geschikt als je buurman niet wist hoe een of ander werkwoord moest vervoegd worden: hand op het hart, op de mond, op het hoofd, aan het oor of dichtgeknepen en hij kon weer volgen natuurlijk.

Vriendelijke groet, Maywind 20 feb 2007 23:25 (CET)[reageer]

   Waarschuwing!
Dit IP-adres is gebruikt voor vandalisme op Wikibooks!

Beste gebruiker,

Uw computer heeft op het internet een adres. U raadpleegt Wikibooks anoniem, en dus is dit adres het enige dat we van u kennen. Doordat de adressen vaak opnieuw willekeurig worden uitgedeeld, kan het zijn dat u dit leest terwijl het vandalisme eerder door een ander gepleegd is. Ook kan het zijn dat u ongelukkigerwijs het adres met een vandaal deelt. In dat geval wensen wij u van harte welkom als gebruiker van Wikibooks!

Maar: als u iemand bent die bewust fouten of beledigende opmerkingen in Wikibooks-artikelen maakte, of bestaande informatie zonder goede reden verwijderde, dan geldt voor u deze waarschuwing: Bij herhaald misbruik zal dit adres geblokkeerd worden; u zult dan niets meer kunnen wijzigen. Als er sprake is van ernstig vandalisme kan tegelijk met het plaatsen van deze waarschuwing al een blokkade zijn uitgevoerd.

U kunt oefenen met Wikibooks in de zandbak. Indien u aan het oefenen was in artikelen, kan het zijn dat dit oefenen als vandalisme werd gezien.

Wikibooks hanteert bewust een zeer open filosofie waarbij iedereen, zelfs zonder registratie, informatie kan toevoegen of wijzigen. Wij nodigen u van harte uit hiervan gebruik te maken. Vandalisme wordt echter snel verwijderd!

  1. 29 mei 2006 20:42 (CEST) - Onzin op Fysica/Druk.
  2. 14 mei 2007 13:55 (CEST) - Leeghalen deel Fysica/Arbeid energie vermogen.
Informatie afkomstig van https://nl.wikibooks.org Wikibooks NL.
Wikibooks NL is onderdeel van de wikimediafoundation.