Overleg gebruiker:212.178.112.222

Uit Wikibooks
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Warning icon.png   Waarschuwing!
Dit IP-adres is gebruikt voor vandalisme op Wikibooks!

Beste gebruiker,

Uw computer heeft op het internet een adres. U raadpleegt Wikibooks anoniem, en dus is dit adres het enige dat we van u kennen. Doordat de adressen vaak opnieuw willekeurig worden uitgedeeld, kan het zijn dat u dit leest terwijl het vandalisme eerder door een ander gepleegd is. Ook kan het zijn dat u ongelukkigerwijs het adres met een vandaal deelt. In dat geval wensen wij u van harte welkom als gebruiker van Wikibooks, welkom!

Maar: als u iemand bent die bewust fouten of beledigende opmerkingen in Wikibooks-artikelen maakte, of bestaande informatie zonder goede reden verwijderde, dan geldt voor u deze waarschuwing: Bij herhaald misbruik zal dit adres geblokkeerd worden; u zult dan niets meer kunnen wijzigen. Als er sprake is van ernstig vandalisme kan tegelijk met het plaatsen van deze waarschuwing al een blokkade zijn uitgevoerd.

U kunt oefenen met Wikibooks in de zandbak. Indien u aan het oefenen was in artikelen, kan het zijn dat dit oefenen als vandalisme werd gezien.

Wikibooks hanteert bewust een zeer open filosofie waarbij iedereen, zelfs zonder registratie, informatie kan toevoegen of wijzigen. Wij nodigen u van harte uit hiervan gebruik te maken. Vandalisme wordt echter snel verwijderd!

  • 31 jan 2008 14:24 (CET) veelvuldig vandalisme op de website.
  • Blokkade van 6 maanden, overname van blokkade op WP

Tweede waarschuwing[bewerken]

Een peer is geen Kiwi en dat weet je waarschijnlijk wel. Of ga je weer vervelend doen? Je kan ook voor altijd geblokkeerd worden als je dat liever hebt. --29 jan 2009 15:07 (CET)

Onbeperkte blokkade[bewerken]

Blijkbaar vind je het leuk om te blijven klieren. Je vroeg om een blokkade van onbeperkte duur. --23 nov 2009 14:26 (CET)

Informatie afkomstig van https://nl.wikibooks.org Wikibooks NL.
Wikibooks NL is onderdeel van de wikimediafoundation.