Overleg gebruiker:145.53.153.141

Uit Wikibooks
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Van harte welkom op Wikibooks. Ik heb nog een kleine aanpassing gedaan in de moeilijkheidsgraad van het sorbetijs, omdat we graag de vijf verschillende gradaties eenduidig houden. Zie Kookboek:Receptsjabloon voor de verschillende moeilijkheidsgraden. Voor nu heb ik een moeilijkheidsgraad van 2 toegepast, maar wellicht is dit foutief ingeschat omdat ik het recept nooit heb gemaakt. Voel je vrij het juist aan te passen.
Voor nuttige links kan een kijkje worden genomen op de hoofdpagina en het gebruikersportaal. Algemene vragen kunnen worden gesteld in de 'lerarenkamer' of op de overlegpagina van een andere Wikibookiaan.
Als je van plan bent vaker bij te dragen is het misschien handig je te registreren. Hiermee krijg je meer mogelijkheden en ben je ok herkenbaarder voor anderen. Het inschrijven kost niets en er hoeft geen persoonlijke informatie te worden verschaft. In feite ben je zelfs anoniemer, omdat je IP-adres niet meer zichtbaar is in de recente wijzigingen. Registratie is niet verplicht, maar denk er eens over na. -- Firefox Koos Jol 8 aug 2005 13:36 (UTC)

Welkom op deze overlegpagina

Start een overleg
Informatie afkomstig van https://nl.wikibooks.org Wikibooks NL.
Wikibooks NL is onderdeel van de wikimediafoundation.