Overleg:Onderwijs in relatie tot P2P/Prototype

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikibooks

Ik vind deze wiki zeer goed geschreven, en ik denk dat het ook geen aanpassingen meer nodig heeft. Je hebt de richtlijnen gevolgd en het is makkelijk studeerbaar. Je begint met een goede en duidelijke definitie waardoor je het begrip meteen begrijpt. Ook het feit dat je verschillende voorbeelden hebt uitgewerkt vind ik zeer goed. Enkel vind ik de griekse woorden die je gebruikt onder theoretische duiding beter passen bij de definitie. Goed gedaan!


Ik vind dat je een sterke, duidelijke en prettig leesbare wiki hebt geschreven. Ik vind de koppeling van je concept aan P2P goed beschreven. Je maakt heel duidelijk hoe Bauwens het prototype vanuit p2p ziet. Goed gedaan! Ook de voorbeelden en de theoretische duiding die je geeft zijn duidelijk en goed beschreven. Ik merkte wel een zinnetje op in je voorbeeld dat minder lekker loopt. “Bij het maken van een website wordt een eerste oorspronkelijk model geconstrueerd, een plan opgesteld hoe de website eruit zal zien” Misschien achter “...model geconstrueerd” een punt zetten en dan "een plan opgesteld" als nieuwe zin beschrijven? Ik snap wel wat je bedoeld met de zin, maar misschien is het verdelen in twee aparte zinnen prettiger leesbaar. Ik wilde het eerst in de tekst aanpassen, maar misschien heb je er een bepaalde bedoeling bij om het zo te omschrijven. Vandaar dat ik het hier even toelicht. (Samantha Graus, 25 nov 2014).


Vind je tekst zeer duidelijk en overzichtelijk. Ik heb op dit concept (misschien jammer genoeg) niets op aan te merken. Beste concept van de 5 dat ik moest verbeteren! (Anton De Pooter)

Informatie afkomstig van https://nl.wikibooks.org Wikibooks NL.
Wikibooks NL is onderdeel van de wikimediafoundation.