Overleg:Onderwijs in relatie tot P2P/Producer

Uit Wikibooks
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

OVERLEG 1

Het deel P2P is duidelijk en volledig. Je spreekt ergens tussen haakje over commons. Wat bedoel je hiermee en wat heeft het te maken met jouw concept? De rest is ook goed duidelijk, maar ik wens graag een beetje uitleg bij de opgegeven links. Zo moeten de lezers niet alle links openen om iets bepaald te zoeken.

OVERLEG 2

P2P

Ik vind de uitleg zeer duidelijk, niets op aan te merken!

Voorbeeld

Een leuk voorbeeld dat mooi uitgewerkt wordt. Je zegt ook aan waarmee het niet verward mag worden en wat het voorbeeld verder aangeeft.

Theoretische duiding

Hier is de opeenvolging van de tekst me minder duidelijk. Je begint een nieuw deeltje maar zegt ‘ een ander verschil…’ Misschien moet je nog een meer inleidende zin gebruiken om daar mee verder te gaan. Het is natuurlijk moeilijk om een volledige duiding te doen als dat al deels in de voorgaande delen gebeurd is. Misschien kan je aan de hand van een korte samenvatting van wat je erboven hebt geschreven aan mogelijke theorie zo verder gaan met wat er al staat? Zo dat de achtergrond van het concept wat duidelijker wordt?

Externe links

Misschien kan je hierbij schrijven wat we precies in de links vinden en hierin ook laten doorklinken waarom je het een meerwaarde vindt om dit als externe link bij je pagina te vermelden.

Begin een overleg over Onderwijs in relatie tot P2P/Producer

Start een overleg
Informatie afkomstig van https://nl.wikibooks.org Wikibooks NL.
Wikibooks NL is onderdeel van de wikimediafoundation.