Overleg:Onderwijs in relatie tot P2P/Kapitaal

Uit Wikibooks
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Feedback van Caroline Vereycken

Definitie:

"Zo bestaat intellectueel kapitaal uit drie categorieën. een vorm van kapitaal dat in de kenniseconomie een cruciale rol speelt. Deze vorm van kapitaal wordt nog onderverdeeld in drie categorieën: menselijk kapitaal, structureel kapitaal en klantkapitaal": deze zin klopt volgens mij niet helemaal? Misschien moet er voor 'een vorm van kapitaal dat in de kenniseconomie..' een komma? Ik ben niet zeker dus daarmee dat ik het niet heb aangepast. + Je zegt ook twee keer dat het drie categorieën bevat.

Kapitaal en P2P

"Het is niet volledig duidelijk of iedereen wel echt iedereen is, aangezien Bauwens spreekt over de p2p-licentie. Deze zou inhouden dat diegene die niet bijdragen, zouden moeten betalen." Dit stuk snap ik niet zo goed?

Algemeen puntje: Volgens mij moet je ook in de tekst refereren.


Feedback IO

De tekst is heel moeilijk leesbaar waardoor ik niet tot de inhoud gekomen ben.

In je definitie staat bv 'Het gaat dan om goederen met behulp waarvan andere goederen geproduceerd worden' wat gemakkelijker te lezen zou zijn als 'Het zijn goederen die nodig zijn om andere goederen te maken.'


Feedback Linda Henslegers

Dit lijkt een eenvoudig concept, maar er komt toch meer bij kijken dan dat je eerst denkt. Het is goed dat je de verschillende soorten kapitaal beschrijft.

Voor mij is de tekst zeker studeerbaar! Maar net zoals mijn collega student zou ik ook wat meer verduidelijking willen omtrent de p2p-licentie die je aanhaalt.

De laatste link in de referenties kan ik niet aanklikken.

Veel succes!

Begin een overleg over Onderwijs in relatie tot P2P/Kapitaal

Start een overleg
Informatie afkomstig van https://nl.wikibooks.org Wikibooks NL.
Wikibooks NL is onderdeel van de wikimediafoundation.