Overleg:Onderwijs in relatie tot P2P/Creative Commons

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikibooks

Ik vind je wikipagina zeer goed opgebouwd, ik heb echter een aantal suggesties: Je eerste bouwsteen is erg lang, misschien is het beter als je de laatste twee alinea's in een andere bouwsteen verwerkt. Je haalt slechts een beperkt aantal voorbeelden aan, misschien moet je nog eens verder zoeken naar organisaties, ... waar creative commons vorm in krijgt Verder vind ik je wikipagina zeer goed omschreven


Je concept is duidelijk voor mij. Ik zou echter de definitie wat korter formuleren en de overige informatie ervan verwerken in de theoretische duiding. In het voorbeeld staat er "elektronische muzikanten". Dit zou ik vervangen door muzikanten die elektronische muziek maken.In de theoretische duiding staat er "zolang ze je aanrekenen voor de originele creatie". Wat bedoel je hiermee? Het woord aanrekenen lijkt me vreemd in deze context. Voor de rest vind ik alles duidelijk en goed uitgelegd. Nog veel succes met de verdere uitwerking!

Feedback Diede Vandeweyer

Ik denk dat zeker alle informatie er in staat, maar er staan veel dingen in de woordenboekstijl die ergens anders horen. Ik zou het begrip gewoon 'sec' toelichten in de eerste bouwsteen en de informatie die er nu staat verwerken in andere bouwstenen. Ook vind ik dat je heel veel Engelse termen gebruikt in de eerste bouwsteen. Misschien kan je deze ook toelichten. Je voorbeelden vind ik goed, maar hier kan je meer uitleg over geven en het wat meer uitwerken. Goed bezig!

Informatie afkomstig van https://nl.wikibooks.org Wikibooks NL.
Wikibooks NL is onderdeel van de wikimediafoundation.