Overleg:Discrete Kansrekening

Uit Wikibooks
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Codes onleesbaar?[bewerken]

De statistiche tekens die niet met Tex gemaakt zijn(ik denk gewone html codes ofzo, maar daar heb ik geen verstand van:-P) worden bij mij weergegeven als blokjes. Ik weet niet of dat een software probleem bij mij is, of dat anderen hier ook last van hebben? Zonder die tekens is de tekst praktisch onleesbaar, dus als het niet alleen mijn probleem is, moet er wel wat aan gedaan worden. Groet Joost 11 apr 2006 20:18 (UTC)

Volgens mij bedoel je dit: (<math>\square</math>). Dat is juist wel met Tex gemaakt. Dus het is in ieder geval de bedoeling dat het zo wordt weergegeven. Waarschijnlijk dient het om het einde van een definitie aan te geven. Koos Overleg 11 apr 2006 20:52 (UTC)

De ∪ , ∅ symbolen worden o.a. weergegeven als een blokje bij mij. Ik denk dat dit een probleem is bij mij? Maar ik heb geen idee hoe ik dat kan oplossen. Joost 12 apr 2006 18:00 (UTC)

Het is volgens mij vrij eenvoudig op te lossen, maar ik heb nu niet echt zin om dat uit te zoeken (gaap). Morgen ben ik vrij vroeg uit. Dan kan ik er wel even naar kijken. Welke browser gebruik je? Koos Overleg 12 apr 2006 22:31 (UTC)
Zijn er in de Recente wijzigingen in de lijst met interwiki's aan de linkerkant ook sommige woorden vervangen door blokjes? Koos Overleg 13 apr 2006 09:27 (UTC)

Ja, daar staan er ook een paar tussen. Ik gebruik IE6. Joost 13 apr 2006 09:44 (UTC)

Je zou in ieder geval kunnen proberen dit codepakket te downloaden en installeren. Hiermee worden in ieder gavel de interwiki's uit alle talen goed weergegeven. Daarnaast lost het waarschijnlijk ook gelijk het probleem van TeX op. Koos Overleg 13 apr 2006 09:54 (UTC)
Informatie afkomstig van https://nl.wikibooks.org Wikibooks NL.
Wikibooks NL is onderdeel van de wikimediafoundation.