Naar inhoud springen

Wikiversiteit/Sjabloon

Uit Wikibooks

Welkom op de sjabloon-pagina van de Wikiversiteit. Deze pagina is zelf geen sjabloon, maar geeft een overzicht van alle sjablonen die voor de Wikiversiteit gebruikt kunnen worden. Sjablonen die speciaal voor de Wikiversiteit zijn geschreven of vaak binnen de Wikiversiteit worden gebruikt, zijn hier opgesomd samen met een korte omschrijving.

Sjablonen[bewerken]

Sjabloon:Wikiversiteit[bewerken]

Hieronder staan de sjablonen die op dit moment speciaal voor de Wikiversiteit te gemaakt zijn. De sjablonen zijn gegroepeerd als subpagina van dit sjabloon. Deze sjablonen mogen natuurlijk ook buiten de Wikiversiteit gebruikt worden. Omdat Wikiversiteit voor een (groot) deel is gebaseerd op deze sjablonen, kunnen deze niet aangepast worden voor specialistisch gebruik buiten de Wikiversiteit. Wil je deze sjablonen toch aanpassen voor extern gebruik: kopieer dan de code voor het sjabloon naar een nieuwe (externe) pagina. Voor gebruik binnen de Wikiversiteit mogen deze sjablonen natuurlijk altijd verbeterd worden. Vermeld in dat geval gerust je naam bij Auteurs.

Sjabloon Korte omschrijving Auteur
Sjabloon:Wikiversiteit/Titel Dit sjabloon bevat het logo van de Wikiversiteit.

Daarnaast geeft het de mogelijkheid om de pagina een titel te geven en de gebruiker welkom te heten.

Rolof1991H
Sjabloon:Wikiversiteit/Inhoud Dit sjabloon kan gebruikt worden als inhoudsopgave. Rolof1991H
Sjabloon:Wikiversiteit/Blok Dit sjabloon kan gebruikt worden om een blokje tekst in te voegen. Rolof1991H

Indien je vragen hebt over een sjabloon: neem dan contact op met de hoofdauteur(s) (zie H).

Veel gebruikte sjablonen[bewerken]

Hieronder staat een opsomming van sjablonen, die binnen de hele Wikiversiteit (of een groot deel hiervan) gebruikt kunnen worden.

Sjabloon Korte omschrijving Auteur
... ... ...

De genoemde lijst kan hier gevuld worden. Zet er, net als onder het kopje #Sjabloon:Wikiversiteit een korte omschrijving en eventueel auteurs bij. Zorg de op de pagina van het sjabloon, met behulp van <noinclude> ... </noinclude>, een (korte) omschrijving en vooral een gebruiksaanwijzing van het sjabloon staat.

Informatie afkomstig van https://nl.wikibooks.org Wikibooks NL.
Wikibooks NL is onderdeel van de wikimediafoundation.