Wikibooks:General disclaimer: verschil tussen versies

Naar navigatie springen Naar zoeken springen
k
(aangepaste kopie van wikipedia. Schrijvers hiervan te vinden op http://nl.wikipedia.org/w/wiki.phtml?title=Wikipedia:General_disclaimer&action=history)
 
De vrijwilligers die de boeken schrijven (en dat is het publiek, dus ook uzelf) aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de juistheid van de gegeven informatie. Ze kunnen zelfs niet garanderen dat de auteurs zorgvuldigheid hebben betracht bij het formuleren van de boeken. Gebruik van de informatie is geheel vrij, maar wel voor eigen risico.
 
Er zijn gebruikers ([[Wikibooks:ModeratorsModerator|moderators]]) die extra mogelijkheden op technisch niveau hebben op deze website. Zoals het verwijderen van pagina's, beveiligen van pagina's en het ontnemen van schrijfrechten aan gebruikers. Dit zijn mogelijkheden die gewone gebruikers niet hebben. Deze groep van vrijwillgers zijn niet de webmasters maar eerder de conciërges van Wikipedia. Het is een uitvoerende functie. Het dagelijks bestuur van Wikibooks NL gaat in praktijk uit van de gemeenschap van Wikibooks NL.
 
Op juridisch vlak is de [http://wikimediafoundation.org/ WikiMedia Foundation] de eindverantwoordelijke.
660

bewerkingen

Informatie afkomstig van https://nl.wikibooks.org Wikibooks NL.
Wikibooks NL is onderdeel van de wikimediafoundation.

Navigatiemenu