Overleg sjabloon:Proef

Uit Wikibooks
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Met alle respect voor je MADe, maar deze kleuren zijn gewoonweg lelijk. Ik ben dan ook van plan om deze morgen terug te veranderen. Ik kan wel begrijpen dat ze misschien wat te fel zijn, maar mij lijkt dan de logische stap om ze te verdonkeren en niet geheel te veranderen. Wolvenraider 19 aug 2006 19:04 (CEST)

probeer maar, ik zie wel op wat het zal trekken MADe 19 aug 2006 19:14 (CEST)
Sorry als je ik je beledigd heb (kijkend naar je reactie). EN ik heb een paar andere kleuren gezocht, misschien kan je zeggen wleke je de beste vindt. Als je er geen goede tussen vindt, dan nemen we wel die van jou terug tot dat iemand er beter vindt. #3593B4 - #5D92B1 - #B4CDCD - #BF5FFF Wolvenraider 19 aug 2006 19:32 (CEST)
Ik vind de huidige kleuren eigenlijk wel zo rustig. Je moet een boek niet te druk maken, een wiki is van zichzelf voor bezoekers al druk. Laat anders iemand die nog nooit een wiki heeft gezien beide mogelijkheden zien. Ik vind die met die vele kleuren al druk, laat staan iemand die nog nooit een wiki heeft gezien... En verder: het is niet zozeer dat die proef er super uit moet springen, het zou idealiter zo moeten zijn dat de proef alleen maar de tekst ondersteunt. Effeietsanders 19 aug 2006 21:41 (CEST)
Informatie afkomstig van http://nl.wikibooks.org Wikibooks NL.
Wikibooks NL is onderdeel van de wikimediafoundation.