Overleg help:Boeken

Uit Wikibooks
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Binnenkort wordt Speciaal:Verzameling gewijzigd naar Speciaal:Collectie. De oude naam van de speciale pagina blijft beschikbaar. Ik had helaas niet opgemerkt dat deze inconsistentie nog bestond. Siebrand (overleg) 22 nov 2008 00:37 (CET)Reageren[reageer]

Collection/article could not be rendered[bewerken]

Ik krijg iedere keer als ik een PDF probeer te maken de volgende melding: De renderserver gaf de volgende foutmelding: Collection/article could not be rendered --Willem1 8 feb 2009 17:43 (CET)Reageren[reageer]

Zie ook Wikibooks:Lerarenkamer#Boek_maken.3F.--John angelis. overleg 8 feb 2009 17:47 (CET)Reageren[reageer]

Verzoeken om sjablonen op zwarte lijst op te nemen[bewerken]

Plaats hieronder de sjablonen welke niet dienen te worden opgenomen op de blacklist en genegeerd worden bij het genereren van een boek-bestand.

  • ...

Fouten[bewerken]

Er gaat iets fout bij de PDF versies van pagina's waarop de quiz-extensie is gebruikt. De quiz wordt op de PDF versie namelijk niet goed weergegeven!

83.82.234.9 14 jun 2009 14:03 (CEST)Reageren[reageer]

Verplaatst naar Wikibooks:Lerarenkamer. - Erik Baas 17 jun 2009 03:02 (CEST)Reageren[reageer]

Uitleg ontbreekt[bewerken]

Ik neem aan dat de meeste mensen die een boek willen exporteren in één keer een compleet boek willen exporteren als PDF. Er staat nu nergens duidelijk beschreven hoe dit moet (ik kan het niet vinden). Ik kan wel alle losse pagina's doorlopen en toevoegen, maar niet in één klik een compleet boek toevoegen. Kunnen jullie dat toevoegen aan de site?

Informatie afkomstig van https://nl.wikibooks.org Wikibooks NL.
Wikibooks NL is onderdeel van de wikimediafoundation.