Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:Gitaarfreak

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikibooks

Welkom Gitaarfreak,

Een sjabloon laat ik maar achterwege, wegens de kennis van wikipedia. Overigens kan je vragen altijd stellen in bijvoorbeeld de lerarenkamer.
Je schreef bij de te verwijderen pagina's als reactie op de verwijderingsnominatie van pagina S het volgende:

Hier ben ik het niet mee eens. Als er in het vruchtbrengend woordenboek een woord staat zonder alternatief, dan is dat een uitnodiging om er zelf een te zoeken. (lees ook de inleiding van het vruchtbrengend woordenboek) En een woordenlijst is toch een prima opstapje naar een woordenboek?

Het doel van het vruchtbrengend woordenboek is het vinden van alternatieve woorden voor buitenlandse woorden. Een beschrijving van een scanner voldoet in een dergelijk geval niet.

Overigens wens ik je verder nog veel plezier toe op wikibooks. Firefox 4 feb 2005 17:46 (UTC)

Hoi Gitaarfreak, ik ben het met je eens dat woorden zonder alternatief uitnodigend kunnen werken. Het is echter niet mooi en het staat ook weinig professioneel als er op een pagina veel woorden staan, waarvan er maar een paar ingevuld zijn. Daarom heb ik ook woorden bij de K weggehaald. Nu ik je uitleg heb gelezen, zal ik het niet weghalen; laten we maar even aanzien hoe snel het zich vult.
Over de S (op de verwijderlijst): de gegeven beschrijving voldoet niet voor dit project. We kunnen de beschrijving weghalen en dan het ene woord bij wijze van uitnodiging laten staan, maar dat is erg leeg. Dan zeg ik toch: verwijderen. Tenzij er meer woorden bij komen, of een goed alternatief van scannen komt. Mtcv 5 feb 2005 18:12 (UTC)
Informatie afkomstig van https://nl.wikibooks.org Wikibooks NL.
Wikibooks NL is onderdeel van de wikimediafoundation.