Overleg Wikibooks:Eindredactie

Uit Wikibooks
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Misschien is het ook interessant om de boeken te laten recenseren. De besluiten van de recensie kunnen dan op de "achterflap" komen, zoals bij "echte" boeken. Evil berry 18 jul 2007 11:49 (CEST)

Hulp bij eindredactie[bewerken]

Naar aanleiding van de oproep van Catienpetji in de kroeg van nl.Wikipedia wil ik wel van een aantal boeken de spelling e.d. controleren. Ik heb echter geen behoefte om me vast te leggen als lid van een eindredactie of iets dergelijks, als ik er halverwege genoeg van heb wil ik zonder verdere verplichtingen kunnen stoppen. Ik zal hier wel aangeven welke boeken/hoofdstukken ik doorgenomen heb (voor zover dat niet al uit de geschiedenis af te leiden is). Fruggo 18 jul 2007 17:06 (CEST)

Ik wil je bij deze hartelijk bedanken voor de bijdragen die je geleverd hebt aan deze boeken. Wat betreft dat je je niet ergens aan wilt verplichten kan ik begrijpen en hierover hoef je ook geen zorgen te maken bij het deelnemen aan de eindredactie. De vraag om je naam eronder te zetten was puur om de redenen om een ordelijke taakverdeling te creëren waar gebruikers aan konden geven met welke boeken hij/zij bereid is om zich bezig mee te willen houden.
Het is dan nu ook mijn plan om in de toekomst als er meer "geïnteresseerden" zijn een uitgebreidere pagina te maken waarin gebruikers kunnen aangeven welke taken hij/zij op zich willen nemen en welke liever aan anderen wil overlaten om zo een meer op elkaar afgestemde structuur in de eindredactie te maken.
Wat ik nog wel even vraag aan je vraag is om bij de (vooral langere) stukken tekst waar je mee bezig gaat af te maken of in ieder geval aan te geven waar je gebleven was.
Met vriendelijk groet, Catienpetji 18 jul 2007 21:11 (CEST)


Firefox doorgenomen. Er zitten nog wat inconsistenties in, met name in het al dan niet aanduiden van opdrachten met <code>...</code>, en in de opmaak van "Firefox" in de eerste zin van elke module. Ook kwam ik nog wat paragrafen tegen die schijnbaar nog niet af waren ("Saved Forms" op Firefox/Privégegevens) of die enkel een onduidelijke verwijzing bevatten ("Toolbar Folder" op Firefox/Personaliseren). Graag nog een goede check of alle opdrachtpaden kloppen, ik heb het idee dat er verschillende Firefox-versies door elkaar lopen. Fruggo 18 jul 2007 18:50 (CEST)
Hierover zal ik de hoofdauteur (MADe) op de hoogte stellen.
Met vriendelijke groet, Catienpetji 18 jul 2007 21:11 (CEST)

Wanneer?[bewerken]

Ik vroeg mij af, wanneer moet je beginnen met de klus? Nu? Krijg ik een mailtje? Jonathan 6 okt 2007 17:45 (CEST)

Informatie afkomstig van http://nl.wikibooks.org Wikibooks NL.
Wikibooks NL is onderdeel van de wikimediafoundation.