Overleg:Vruchtbrengend woordenboek/Inhoud

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikibooks

Het is handig om met sjablonen te werken om te voorkomen dat bepaalde stukken teksten 30 keer moeten worden aangepast. Guaka 23 jul 2004 17:20 (UTC)


Ik heb als test de pagina A aangepast.
Bovenaan staan de beschreven woorden en helemaal onderaan de pagina staan de nog onbeschreven woorden. M.i. komt dit de leesbaarheid ten goede, terwijl er tevens ruimte over blijft om 'oningevulde' woorden neer te zetten. Firefox 5 feb 2005 21:52 (UTC)


Moeten de lemma's met of zonder hoofdletter? Zonder lijkt me maar dan moeten er wel al enkele woorden aanpassen. Waar worden eigenlijk alle afspraken gemaakt? hier? of ergens anders? Want er zijn eigenlijk nog een paar dingen die moeten besproken worden. En is er geen sjabloon voor de links naar de andere Vruchtbrengend Woordenboeken in andere talen? Gitaarfreak 7 feb 2005 11:58 (UTC)

Eigenlijk zouden de woorden in dit woordenboek zonder hoofdletter moeten. Het zijn immers geen zinnen.
Een sjabloon waarin automatisch interwiki's naar andere talen staan is wel mogelijk, maar vergt tijd en kennis om te maken. Je moet hem dan namelijk in de vorm van een navigatietabel maken.

Is men het er overigens mee eens om de stijl zoals ik die bij Vruchtbrengend woordenboek/A heb geïntroduceerd algemeen te gebruiken? Firefox 7 feb 2005 23:29 (UTC) Ik in Ieder geval wel, maar hoe doen we dat dan het beste? Ik ben niet erg bedereven met sjablonen. Gitaarfreak 9 feb 2005 21:07 (UTC)

Nou, wat de sjablonen betreft, ik denk niet dat het een goed idee is om daarin de interwiki's op te nemen, omdat anderes telkens de sjablonen moeten worden gewijzigd. Veel makkelijker is een interwikilink heen en terug te leggen op elke pagina, bijvoorbeeld naar het Duitse vruchtbrengende woordenboek op wikibooks en vanaf daar weer terug naar nl. Als zij de nl interwiki hebben en wij de duitse interwiki, kan een robot de overige beschikbare interwiki's gemakkelijk aanvullen. Als ik tijd heb zal ik me ook eens gaan verdiepen in bots, maar dat kan nog wel even duren. Overigens zijn er ook al andere bots die hier wel eens langskomen. Firefox 10 feb 2005 17:16 (UTC)
Layout van A vind ik oké. Over die interwikilinks: ik begrijp niet precies wat je (Gitaarfreak) bedoelt. Heb je het over de links die in het artikel zelf staan (dus onder het blokje "Voorwoord · Inhoud · ...")? Want die staan al in een sjabloon, zie Sjabloon:Vruchtbrengend Woordenboek Index. Of heb je het over de standaard interwikilinks die normaal in de linkerkolom staan, zoals ook in Vruchtbrengend woordenboek/A gedaan is? Maar dat hoeft toch niet in een sjabloon? Mtcv 11 feb 2005 17:14 (UTC)

Infoteken[bewerken]

Waarom heb je dat weg gehaald? Ik zie het probleem niet. groet, --John angelis. overleg 2 feb 2010 22:42 (CET)Reageren[reageer]

Informatie afkomstig van https://nl.wikibooks.org Wikibooks NL.
Wikibooks NL is onderdeel van de wikimediafoundation.