Overleg:Onderwijs in relatie tot P2P/Technische autoriteit

Uit Wikibooks
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Feedback Astrid Geunes

Definitie

Je schetst een zeer duidelijke definitie!

Relatie met P2P

De relatie met P2P is duidelijk! Misschien moet je hier wel nog even refereren naar het boek van Bauwens? (Bauwens, 2014)

Voorbeeld

Misschien kan je in dit onderdeel het voorbeeld (yoga) expliciet koppelen de definitie? Zo wordt het voorbeeld mogelijk duidelijker.

Theoretische duiding

Je kan best een referentie toevoegen aan de eerste twee alinea’s. Je haalt een definitie aan, maar deze moet van ergens komen. Ik vroeg me af van waar? Voor de rest vormt het een duidelijke theoretische duiding.

Links

Je linken die je vermeldt, zijn goed!


feedback van Hilde Goossens

Definitie

Voor mij is deze definitie helemaal niet duidelijk. Wordt autoriteit altijd aanvaard? Spring je al niet onmiddellijk over naar P2P als je dit begrip kadert binnen spiritualiteit?

Technische autoriteit en P2P

Je zegt hier dat spiritualiteit gebaseerd is op macht die ontstaat door een concept van schaarste: er is maar één waarheid... Verwar je hier niet spiritualiteit met de macht van de goeroes? Zit het verschil tussen een technische autoriteit en een goeroe net niet hierin dat we via een technisch autoriteit verlichting ervaren zonder onderhevig te zijn aan de macht (en bijgevolg soms ook het misbruik)van een goeroe, die blindelings gevolgd en aanbeden wordt? tip: lees p.140 nog eens na.

Voorbeeld

Goed voorbeeld maar nogal beknopt verwoord.


Theoretische duiding

Je hebt het over e-learnen, moet dit niet zijn e-learning?

Wie zijn 'ze'?

Wordt personeel 'beheert'?

Begrijp ik het goed dat outsourcing ook betekent dat arbeid wordt geëxporteerd naar 'lage loon landen'? Wat heeft dit nog te maken met technische autoriteit? Je refereert hier naar Lyons, maar die is niet terug te vinden in je referenties.

Begin een overleg over Onderwijs in relatie tot P2P/Technische autoriteit

Start een overleg
Informatie afkomstig van https://nl.wikibooks.org Wikibooks NL.
Wikibooks NL is onderdeel van de wikimediafoundation.