Overleg:Onderwijs in relatie tot P2P/Small group dynamics

Uit Wikibooks
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Hey,


Hier zijn een aantal feedbackpuntjes met betrekking tot jouw wiki:

- In het algemeen vond ik het een zeer duidelijke wiki.

- Het lijkt mij een beetje kort, maar het is wel goed uitgelegd.

- Het voorbeeld heeft een duidelijke link naar het concept en p2p. Het wordt ook duidelijk uitgelegd.


Werkpuntjes:

- Externe links??

- Referentielijst??

- De toepassing vind ik daar een beetje vreemd, maar ik kan niet echt zeggen dat het niet past ofzo. Misschien anders inleiden? Ik weet zelf niet zo goed waarom ik het vreemd vind...

- De referentie die je in je tekst hebt staan bij je theoretische duiding, klopt volgens mij niet helemaal met de APA-normen.

- Ik mis in de tekst zelf nog referenties: van waar heb je je voorbeeld gehaald? (toch niet zelf verzonnen lijkt me). Hoe kom je aan de onderbouwing van P2P? Waar heb je de informatie gehaald met betrekking tot jouw definitie?


Hopelijk ben je er iets mee.

Groetjes Manon

Feedback 2:

1. Er klopt iets niet in je opmaak van je wiki. Normaal moet er bovenaan in het midden van de blauwe balk ‘small group dynamics’ staan. Maar nu staat er gewoon conceptnaam. Je zou best de handleiding nog eens bekijken, zodat je dit kan aanpassen.

2. Definitie - “Deze gedragingen en processen situeren zich op het niveau van onder andere het lidmaatschap en de sociale identiteit van de leden, de groepscohesie, het zwarte schaap in de groep, het effect van de groep op individueel gedrag en de groepsstructuur: samen zijn ze bepalend voor de groepsvorming.” => Deze zin is voor mij wat te lang en daardoor niet zo duidelijk.

- Je vermeldt geen bron bij je definitie.

3. ‘small group dynamics’ en p2p “bij kleine groepen neemt de tevredenheid over de groep toe met een stijging van het aantal leden, eens het ledenaantal echter de tien overschrijdt neemt de tevredenheid af omdat de leden zich moeilijker met elkaar kunnen identificeren en weinig verbondenheid ervaren.” => Dit is voor mij een te lange zin.

4. Je hebt een mooi en origineel voorbeeld gekozen. Het past ook goed binnen je concept.

5. In je theoretische uitbreiding mis ik nog wat referenties op het einde van de alinea. Als Kurt Lewin je enige referentie is, zou ik nog eens refereren naar hem op het einde van je theoretische duiding. En is ‘referenceforbusiness.com/management/’ een bron? Het is nog niet juist gerefereerd.

6. Ik vermoed dat je misschien uit tijdsgebrek geen externe linken en referentielijst hebt? Dit moet dus nog aangevuld worden. Maar de rest is voor mij grotendeels in orde.

Nog veel succes! Bo Goeminne

Begin een overleg over Onderwijs in relatie tot P2P/Small group dynamics

Start een overleg
Informatie afkomstig van https://nl.wikibooks.org Wikibooks NL.
Wikibooks NL is onderdeel van de wikimediafoundation.