Overleg:Onderwijs in relatie tot P2P/Microfabriek

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikibooks

Referenties: nog APA normen

spelling: definitie: verwijst ipv wijst  ; productie lijnen, aan elkaar vast schrijven

P2P: regel 3: bepaald productie --> bepaalde, 'e' toevoegen  ; alinea 2 eerst zin, vind ik raar geformuleerd

Voorbeelden: laatste alinea: o.a. ipv oa denk ik

AJ

- u concept naam staat niet correct in de lijst, ik had dit al proberen aan te passen maar dan verdwijnt je hele concept. Ik ga dit dus verder bespreken met het design-team en laat dan weten hoe we dit kunnen oplossen want voorlopig is de enige manier dat je u conceptnaam in de lijst aanpast en je tekst helemaal opnieuw er bij zet. Maar hiervoor laat ik nog iets weten.

- De verwijzing naar het vorige concept en het volgende concept is niet correct. Je vorige concept is Metagovernance en het volgende is Modulair/granulair.

-Je definitie hoort ook onder deze verwijzing te staan en niet erboven.

-Externe links schrijven voor meer info over... zie.. (en dan de link)

-Voor je referenties dit zijn eigenlijk eerder de boeken, de youtube filmpjes enzo horen bij de externe links.

-De nummertjes in u referenties moeten weg en volgens de APA normen refereren.


defenitie:

Eerste alinea: "Waar de productie van materialen kan plaatsvinden, kleine productie lijnen binnen een klein ruimte." : Beetje vreemde zin. Misschien niet beginnen met 'waar'? klein moet kleine worden?

Microfabriek en p2p:

"Met het algemeen belang wordt er bedoeld dat iedereen die aan een bepaald productie werkt er voordelen kan uithalen, niet één bepaald persoon dat rijker wordt door mensen aan het werk te laten." : Ik zou het 2de deel van deze in anders proberen schrijven.

Voorbeeld:

" Fab Lab kan men oa in scholen of op een festival ook terug vinden.": afkortingen eerste keer dat je ze gebruikt voluit duiden?

"n zo een Fab lab kan men apparaten als een laser-snijder een 3D printer terugvinden. " : 'en' vergeten plaatsen tussen laser-snijder en 3d..?

Theoretische duiding:

" Sinds 1990 in Japan en de laatste jaren in Europa wordt het concept van kleine assemblagelijnen, 'microfactory's' genoemd, onderzocht." : zin hervormen!


Algemeen: in de tekst staan weinig referenties. Je moet op het einde van stuk tekst telkens vermelden wat je bron is (Auteur, jaar).

Informatie afkomstig van https://nl.wikibooks.org Wikibooks NL.
Wikibooks NL is onderdeel van de wikimediafoundation.