Overleg:Onderwijs in relatie tot P2P/Integrale aanpak- ref. naar wetenschapsbenadering

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikibooks

Feedback van Caroline Vereycken

Letterlijke definitie:

'De aanpak vertrek is gebaseerd op een multi- en transdisciplinaire aanpak': volgens mij moet het woord 'vertrek' nog weg?

Integrale aanpak & P2P

Zijn dit allemaal citaten in jouw tekst? Want als het geen citaten zijn, moet er volgens mij geen paginanummer in de referentie. Het is wel een heel lang stuk: misschien kan je de besprekingen van de verschillende wetenschapsbenaderingen wat inkorten?

Theoretische duiding

Je zegt dat de kwadranten worden weergegeven in de onderstaande figuur, maar ik zie geen figuur. Het is inderdaad wel een goed idee om hier een illustratie toe te voegen!

In de laatste alinea link je de beweging rond Wilber aan Bauwens. Dit is op zich wel interessant, maar volgens mij is het de bedoeling dat je in de theoretische duiding los komt van Bauwens. Het past eerder in het stuk over 'Integrale aanpak en P2P' en daar zeg je inderdaad dat Bauwens gebroken heeft met de ideeën van Wilber. Het lijkt me daarom niet zinvol dat je dit nog eens herhaalt in de theoretische duiding.

Feedback van Ann Depelseneer

Ik vind je concept goed uitgewerkt, en volledig. Goed gedaan!! Goed dat je ook het synoniem aanhaalt in je definitie. Alles is toegepast. Ik heb wel een algemene opmerking. Na het lezen van het concept vond ik het relatief lang. Misschien kan je hier en daar toch wat in korten in volgende puntjes. Ik zag dat vorige persoon dit ook al opmerkte. - bij het gebruik van p2p - bij je theoretische duiding.

algemene opmerkingen.

de laatste zin van je definitie klopt grammaticaal niet, te veel komma's dit leest niet aangenaam. En ook schrijffouten. Bij het gebruik in p2p zou ik de verschillende soorten integrale aanpakken een klein titeltje geven, zodat je een goed overzicht krijgt en ziet dat er verschillen zijn die je aangehaald. Misschien hier en daar ook een voorbeeldje toevoegen, maar heel kort natuurlijk. Zo kan je duidelijk maken wat precies de verschillen zijn. Nu doe je dit ook natuurlijk maar het is nogal vrij theoretisch.

Ik zou bij theoretische duiding die tekening plaatsen dat maakt het makkelijker om te studeren, nu heb ik niet een volledig zicht wat je bedoelt. Het is wel goed uitgewerkt. Je voorbeelden zijn heel goed en in bruikbare leefwereld!! goed gedaan dus.

Veel succes


Feedback van Linda Henslegers

De tekening van de kwadranten zou idd duidelijker zijn, maar misschien mag de afbeelding niet op Wiki. In dat geval 'onderstaande' weglaten en nog wat specifieker uitleggen. Als je op de bijhorende linken klikt, dan vind je de tekening ook terug, dus zeker ok voor mij.

Referenties nog op punt stellen.

De tekst is zeker studeerbaar, pluspunt zijn de voorbeelden die je aanhaalt.

Veel succes!

Informatie afkomstig van https://nl.wikibooks.org Wikibooks NL.
Wikibooks NL is onderdeel van de wikimediafoundation.