Overleg:Onderwijs in relatie tot P2P/Distributief systeem

Uit Wikibooks
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Herkansing: Bij de definitie heb ik 'enz' laten staan aangezien ik dit letterlijk geciteerd heb vanuit Van Dale.


Feedback Saar Verwimp

Definitie

Een goede concrete definitie. Je mag echter in je tekst niet refereren naar volledige websites. Pas deze referentie dus aan.

Relatie met P2P

De relatie met P2P wordt duidelijker door het aanhalen van zijn tegenhanger, namelijk een hiërarchisch systeem.

Voorbeeld

Je hebt gebruik gemaakt van een verduidelijkend voorbeeld. Probeer echter ook een algemeen voorbeeld te formuleren dat niet gelinkt is aan P2P.

Theoretische duiding

Een zeer lange, uitgebreide theoretische duiding. Goed dat je weer zowel het distributief systeem als ook elementen uit het hiërarchisch systeem aanhaalt.

Links

Zorg voor een link die te maken heeft met het distributief systeem binnen P2P zelf. De andere links zijn zeer duidelijk.

Je titel luidt onderwijs in relatie tot P2P. Pas dit aan. Als titel mag je enkel je conceptnaam vermelden. Geef wat meer uitleg over de gebruikswaarde. Op die manier zal dit duidelijker worden. Soms vermeld je een bron in de tekst door een website aan te geven. Pas dit aan, vermeld de achternaam van de auteur en het jaartal waarin de tekst/het artikel geschreven werd. Licht de horizontalisering verder toe. Je geeft maar één voorbeeld. Probeer een tweede voorbeeld aan te halen. Op die manier wordt het concept duidelijker voor de lezer. Zet je bronnen onder elkaar in plaats van naast elkaar. Julie Vanstraelen


Feedback Diede Vandeweyer

Over het algemeen ziet het er heel goed uit. Het voorbeeld dat je nu geeft zou ik echt nog bij de relatie tot P2P zetten en een ander concreet voorbeeld opzoeken dat niet te maken heeft met P2P. Probeer ook eens andere bronnen te raadplegen dan enkel het boek. Het laatste stukje van je woordenboekstijl kan misschien ook beter bij relatie met P2P. Bij je woordenboekstijl refereer je naar de vandale, maar dat is niet op de juiste manier. als je iets citeert moet het ook helemaal tussen aanhalingstekens staan. Goed bezig!

Begin een overleg over Onderwijs in relatie tot P2P/Distributief systeem

Start een overleg
Informatie afkomstig van https://nl.wikibooks.org Wikibooks NL.
Wikibooks NL is onderdeel van de wikimediafoundation.