Naar inhoud springen

Overleg:Onderwijs in relatie tot P2P/Deproletarisering

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikibooks

Feedback Saar Verwimp

Definitie

Een goede formulering van de definitie. De laatste zin die werd toegevoegd mist echter een referentie.

Relatie met P2P

De korte situering over wie Bauwens net is, lijkt mij hier overbodig. Spits enkel toe op de relatie tussen P2P en het concept deproletarisering. Refereren naar een webpagina of andere bron zonder datum moet worden aangegeven met n.d. in plaats van z.d.. Bij het doorlezen van deze alinea is het voor mij echter nog niet duidelijk wat je met deproletarisering wil zeggen/wat het binnen P2P wil zeggen. Formuleer het concreter. Hoe wordt het concept gebruikt binnen de P2P? Ga hier dieper op in... De link is voor mij nu nog niet duidelijk.

Voorbeeld

Leg bij je voorbeeld steeds de link met je concept want deze lijkt nu zoek. Het aanhalen van meerdere voorbeelden is een pluspunt.

Theoretische duiding

Het ontleden van het concept draagt bij tot een beter verstaan.

Links

Je linken zorgen voor een verduidelijking van de gehele wikipagina. Zorg echter nog voor een link die specifiek te maken heeft met het concept deproletarisering.


Algemene opmerking: je gebruikt soms moeilijk leesbare zinnen. Lees je tekst eens luidop en kijk waar je hapert. Probeer lange bijzinnen en bepalingen te vermijden. Algemene opmerking: je gebruikt soms ‘moeilijke’ woorden zonder dat dit echt nodig is (distantiëren, vereenzelvigen…). Probeer deze te vervangen door gemakkelijkere synoniemen. Op die manier wordt de tekst toegankelijker en studeerbaar. Deproletarisering en P2P mag veel uitgebreider. De informatie die je geeft is duidelijk, maar het mag diepgaander. Naar wat verwijst de ‘K’ in FLOK? Julie Vanstraelen

Feedback Diede Vandeweyer

Alles zit er zeker in. Je hebt het al goed uitgewerkt. Ik vind het ook heel goed dat je zoveel bronnen gebruikt. Bij de theoretische duiding ontbreekt nog wel de 'K' van 'FLOK'. Over het algemeen heb ik veel zinnen 2 of 3 keer moeten lezen voor ik ze begreep. Vooral bij de eerste bouwsteen. Misschien enkele zinnen makkelijker of anders formuleren. Goed bezig!

Informatie afkomstig van https://nl.wikibooks.org Wikibooks NL.
Wikibooks NL is onderdeel van de wikimediafoundation.