Overleg gebruiker:Roelvermeulen: verschil tussen versies

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikibooks
Verwijderde inhoud Toegevoegde inhoud
Effeietsanders (overleg | bijdragen)
Geen bewerkingssamenvatting
Pjetter (overleg | bijdragen)
Nieuw kopje aangemaakt: Wikimedia Conferentie - 27 oktober
Regel 14: Regel 14:


:Hoi Roel, zou je kunnen uitleggen misschien kort wat JCI nu eigenlijk is? Gewoon, ik ben nieuwsgierig :) [[Gebruiker:Effeietsanders|Effeietsanders]] 13 nov 2006 22:57 (CET)
:Hoi Roel, zou je kunnen uitleggen misschien kort wat JCI nu eigenlijk is? Gewoon, ik ben nieuwsgierig :) [[Gebruiker:Effeietsanders|Effeietsanders]] 13 nov 2006 22:57 (CET)

== Wikimedia Conferentie - 27 oktober ==

Hallo Roel,

Op 27 oktober vindt de Wikimedia Conferentie Nederland 2007 (te Amsterdam) plaats, met het thema "Wiki's en Educatie". Misschien is het voor je interessant om aanwezig te zijn? Ik denk dat we als regelmatige bijdragers daar prima Wikibooks kunnen promoten en dat we op die manier meer mensen enthousiasmeren hier mee te werken! Bovendien lijkt het me leuk als we elkaar wat beter leren kennen en met elkaar kunnen spreken over hoe we dit verder willen ontwikkelen. Het programma omvat ondermeer lezingen over hoe Wiki's worden toegepast in diverse onderwijsprogramma's (de VU en Radbout universiteit bijvoorbeeld), er is een lezing over Wikiboeken door Inge Habex en een lezing door Florence Devouard, de voorzitter van de Wikimedia Foundation en ook interessant is de introductie tot Wikiversity. Het volledige programma kun je terugvinden op onze [http://www.wikimediaconferentie.nl/programma website], en ik hoop van harte dat je kunt komen! Met vriendelijke groet, {{:Gebruiker:Londenp/Sig}} 12 okt 2007 23:25 (CEST)

Versie van 12 okt 2007 22:25

Roelvermeulen, welkom op Wikibooks!

Met meer serieuze gebruikers kan Wikibooks uitgroeien tot een nuttig project. Daarom worden jouw (toekomstige) bijdragen zeer gewaardeerd.

Nuttige links kan je vinden op het gebruikersportaal, zoals bijvoorbeeld de pagina's: Hoe kan ik meedoen, afspraken en conventies en boekstructuur. Als je algemene vragen hebt, kan je deze stellen in de lerarenkamer. Als je echt een knellende vraag hebt, kan je terecht bij een ervaren gebruiker of bij een van de moderators.

Als je wilt oefenen met bijvoorbeeld de wikiopmaak, dan kan dat in de zandbak.

Veel plezier en succes namens alle wikibookianen!

P.S.: Overleg ondertekenen gaat met 4 tildes dus: ~~~~

Hallo Roel, ik denk ook steeds meer eraan dat we toch wikiversity moeten opstarten, hoewel je daarmee een nogal kleine gemeenschap van Wikibooks zou gaan opsplitsen. Ik hoop dat we daarover van gedachten kunnen wisselen. Graag ook jouw mening over: Wikibooks:Missie, visie en uitgangspunten, bijvoorbeeld op die overlegpagina. Veel succes met jullie boek Pjetter zeg't maar 13 nov 2006 15:45 (CET)[reageer]

Hoi Roel, zou je kunnen uitleggen misschien kort wat JCI nu eigenlijk is? Gewoon, ik ben nieuwsgierig :) Effeietsanders 13 nov 2006 22:57 (CET)[reageer]

Wikimedia Conferentie - 27 oktober

Hallo Roel,

Op 27 oktober vindt de Wikimedia Conferentie Nederland 2007 (te Amsterdam) plaats, met het thema "Wiki's en Educatie". Misschien is het voor je interessant om aanwezig te zijn? Ik denk dat we als regelmatige bijdragers daar prima Wikibooks kunnen promoten en dat we op die manier meer mensen enthousiasmeren hier mee te werken! Bovendien lijkt het me leuk als we elkaar wat beter leren kennen en met elkaar kunnen spreken over hoe we dit verder willen ontwikkelen. Het programma omvat ondermeer lezingen over hoe Wiki's worden toegepast in diverse onderwijsprogramma's (de VU en Radbout universiteit bijvoorbeeld), er is een lezing over Wikiboeken door Inge Habex en een lezing door Florence Devouard, de voorzitter van de Wikimedia Foundation en ook interessant is de introductie tot Wikiversity. Het volledige programma kun je terugvinden op onze website, en ik hoop van harte dat je kunt komen! Met vriendelijke groet, Pjetter zeg't maar 12 okt 2007 23:25 (CEST)[reageer]

Informatie afkomstig van https://nl.wikibooks.org Wikibooks NL.
Wikibooks NL is onderdeel van de wikimediafoundation.