Overleg gebruiker:Vd172hb: verschil tussen versies

Naar navigatie springen Naar zoeken springen
962 bytes toegevoegd ,  15 jaar geleden
geen bewerkingssamenvatting
Geen bewerkingssamenvatting
 
::Die anonieme IP, dat was ikzelf inderdaad. Want ik heb ooit per abuis wat edits in m'n wikiboek gedaan zonder eerst in te loggen. De opmerking van catienpetji snap ik niet. Wat moet ik precies doen? [[Gebruiker:Vd172HB|VD172HB]] 27 apr 2007 18:18
 
:::Wat Catienpetji bedoeld is of je de inhoud van het sjabloon <nowiki>{{</nowiki>[[Sjabloon:Dubbel|Dubbel]]<nowiki>}}</nowiki> als sjabloon wilt opnemen in plaats van als losse tekst. Op die manier kan een [[Wikibooks:Bots|robot]] automatisch zien welke artikelen worden vrijgegeven onder de dubbellicentie, want om dat allemaal met de hand uit te gaan zoeken is vrij veel werk.
 
==Vaartraining Kwak==
Een opmerking met betrekking tot de titelwijzigingen: Ooit is besloten de boektitels te scheiden met een slash '''/''' in plaats van een dubbele punt. (zie [[Help:Boekstructuur]]). Dus het zou wenselijk zijn dat ook de boeken van de vaartraining bijvoorbeeld ''Vaartraining kwak/Literatuur en websites'' (N.B.: zonder spatie tussen de slash en de L en met hoofdletter L) zouden gaan heten, in plaats van ''Vaartraining kwak: literatuur en websites''. [[Gebruiker:Koos Jol|Koos]] <small>[[Overleg gebruiker:Koos Jol|Overleg]]</small> 27 apr 2007 20:37 (CEST)
6.122

bewerkingen

Informatie afkomstig van https://nl.wikibooks.org Wikibooks NL.
Wikibooks NL is onderdeel van de wikimediafoundation.

Navigatiemenu