Overleg:Programmeren in Java/Installatie: verschil tussen versies

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikibooks
Verwijderde inhoud Toegevoegde inhoud
DimiC88 (overleg | bijdragen)
k DimiC88 heeft pagina Overleg:Programmeren in Java/Appendix A hernoemd naar Overleg:Programmeren in Java/Installatie: Een belangrijk hoofdstuk over Installatie zou geen appendix moge zijn.
Lintfouten: Verouderde HTML-elementen
 
Regel 5: Regel 5:




Wat de installatie van IDE's betreft kan je gerust eens kijken op een site die ik gestart heb voor ik wikibooks ontdekt heb: http://www.programmeerschool.be/leerJava/index.php --[[Gebruiker:Sanderd17|Sander]] <small>([[Overleg_gebruiker:Sanderd17|overleg]])</small> 2 mrt 2010 17:38 (CET)
Wat de installatie van IDE's betreft kan je gerust eens kijken op een site die ik gestart heb voor ik wikibooks ontdekt heb: https://www.programmeerschool.be/leerJava/index.php --[[Gebruiker:Sanderd17|Sander]] <span style="font-size: small;">([[Overleg_gebruiker:Sanderd17|overleg]])</span> 2 mrt 2010 17:38 (CET)


==Herschrijving van dit hoofdstuk==
==Herschrijving van dit hoofdstuk==

Huidige versie van 4 mrt 2022 om 17:27

TE DOEN
TE DOEN

TE DOEN

  • Eclipse uitschrijven
  • Voeg zelf gerust hierboven puntjes toe.

Zedutchgandalf 26 dec 2010 22:21 (CET)[reageer]


Wat de installatie van IDE's betreft kan je gerust eens kijken op een site die ik gestart heb voor ik wikibooks ontdekt heb: https://www.programmeerschool.be/leerJava/index.php --Sander (overleg) 2 mrt 2010 17:38 (CET)[reageer]

Herschrijving van dit hoofdstuk[bewerken]

Aangezien het installeren van een JDK en in mindere mate een EDI essentiëel is snap ik niet waarom dit hoofdstuk een Appendix is. Dit hoofdstuk zou best na Inleiding mogen komen. Ook zou ik dan net zoals in het boek over Python aparte hoofdstukken over Installatie en Hulpmiddelen. Ik zou er ook niet te diep op in gaan over één specifieke IDE, maar een lijst van EDIs, beetje achtergrond info en verwijzen naar hun websites voor installatie. --DimiC88 (overleg) 27 aug 2020 16:42 (CEST)[reageer]

Informatie afkomstig van https://nl.wikibooks.org Wikibooks NL.
Wikibooks NL is onderdeel van de wikimediafoundation.