Overleg gebruiker:Roelvermeulen: verschil tussen versies

Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Lintfouten: Verouderde HTML-elementen
(Nieuw kopje aangemaakt: →‎Verzoek)
(Lintfouten: Verouderde HTML-elementen)
 
<fontspan sizestyle="4font-size: large;">{{PAGENAME}}, [[Wikibooks:Welkom|welkom]]</fontspan> op Wikibooks!
 
Met meer serieuze gebruikers kan Wikibooks uitgroeien tot een nuttig project. Daarom worden jouw (toekomstige) bijdragen zeer gewaardeerd.<br />
 
Nuttige links kan je vinden op het [[Wikibooks:Gebruikersportaal|gebruikersportaal]], zoals bijvoorbeeld de pagina's: [[Help:Hoe kan ik meedoen|Hoe kan ik meedoen]], [[Wikibooks:Afspraken|afspraken en conventies]] en [[Help:Boekstructuur|boekstructuur]]. Als je algemene vragen hebt, kan je deze stellen in de [[Wikibooks:Lerarenkamer|lerarenkamer]]. Als je echt een knellende vraag hebt, kan je terecht bij een ervaren gebruiker of bij een van de [[Speciaal:Listadmins|moderators]].
Hallo Roel,
 
Op 27 oktober vindt de Wikimedia Conferentie Nederland 2007 (te Amsterdam) plaats, met het thema "Wiki's en Educatie". Misschien is het voor je interessant om aanwezig te zijn? Ik denk dat we als regelmatige bijdragers daar prima Wikibooks kunnen promoten en dat we op die manier meer mensen enthousiasmeren hier mee te werken! Bovendien lijkt het me leuk als we elkaar wat beter leren kennen en met elkaar kunnen spreken over hoe we dit verder willen ontwikkelen. Het programma omvat ondermeer lezingen over hoe Wiki's worden toegepast in diverse onderwijsprogramma's (de VU en Radbout universiteit bijvoorbeeld), er is een lezing over Wikiboeken door Inge Habex en een lezing door Florence Devouard, de voorzitter van de Wikimedia Foundation en ook interessant is de introductie tot Wikiversity. Het volledige programma kun je terugvinden op onze [httphttps://www.wikimediaconferentie.nl/programma website], en ik hoop van harte dat je kunt komen! Met vriendelijke groet, {{:Gebruiker:Londenp/Sig}} 12 okt 2007 23:25 (CEST)
 
== Verzoek ==
Informatie afkomstig van https://nl.wikibooks.org Wikibooks NL.
Wikibooks NL is onderdeel van de wikimediafoundation.

Navigatiemenu