OpenOffice.org/Informatiekunde/Installatie: verschil tussen versies

Naar navigatie springen Naar zoeken springen
k
Spellingscontrole.
k (wijziging van sjabloon)
k (Spellingscontrole.)
 
== Welke versie ==
[[Afbeelding:OO Download.JPG |400px|left]]OpenOffice werkt onder [[w:Java Runtime Environment|Java]]. Misschien heb je Java al geinstalleerdgeïnstalleerd staan, maar als je niet zeker weet of je de goede versie daarvan hebt, kies dan de versie waar de JRE bij zit, deze heet: Windows+JRE.
 
<br clear="all"/>
== Wat als ==
Wat als ...
#de website nl.openoffice.org niet beschikbaar is? <br>Controleer of je wel naar andere sites kunt gaan, zoals www.google.nl. Als je daar ook niet naar toe kunt, is er een probleem met je internet verbinding. Als je daar wel naar toe kunt, kan de url van openoffice.org veranderd zijn, of kan de site niet beschikbaar zijn. In het eerste geval kun je met een zoekmachine als googleGoogle naar de nieuwe site van openoffice zoeken, in het tweede geval zul je even geduld moeten hebben en het later nog eens proberen.
#ik geen beheerdersrechten heb? Dan zul je iemand die wel beheerdersrechten heeft, moeten vragen het pakket voor je te installeren. Je kan ook [http://portableapps.com/apps/office/openoffice_portable OpenOffice Portable] downloaden.
#de verbinding tijdens het downloaden verbroken wordt? Controleer je internetverbinding. Het is mogelijk dat deze te zwaar belast wordt. Probeer het dan op een rustiger tijdstip opnieuw.
Informatie afkomstig van https://nl.wikibooks.org Wikibooks NL.
Wikibooks NL is onderdeel van de wikimediafoundation.

Navigatiemenu