OpenOffice.org/Informatiekunde/Installatie: verschil tussen versies

Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Geen bewerkingssamenvatting
== Wat als ==
Wat als ...
<li>#de website nl.openoffice.org niet beschikbaar is? <br>Controleer of je wel naar andere sites kunt gaan, zoals www.google.nl. Als je daar ook niet naar toe kunt, is er een probleem met je internet verbinding. Als je daar wel naar toe kunt, kan de url van openoffice.org veranderd zijn, of kan de site niet beschikbaar zijn. In het eerste geval kun je met een zoekmachine als google naar de nieuwe site van openoffice zoeken, in het tweede geval zul je even geduld moeten hebben en het later nog eens proberen.
<ol>
<li>#ik geen beheerdersrechten heb? Dan zul je iemand die wel beheerdersrechten heeft, moeten vragen het pakket voor je te installeren. Je kan ook [http://portableapps.com/apps/office/openoffice_portable OpenOffice Portable] downloaden.
<li>de website nl.openoffice.org niet beschikbaar is? <br>Controleer of je wel naar andere sites kunt gaan, zoals www.google.nl. Als je daar ook niet naar toe kunt, is er een probleem met je internet verbinding. Als je daar wel naar toe kunt, kan de url van openoffice.org veranderd zijn, of kan de site niet beschikbaar zijn. In het eerste geval kun je met een zoekmachine als google naar de nieuwe site van openoffice zoeken, in het tweede geval zul je even geduld moeten hebben en het later nog eens proberen.
<li>#de verbinding tijdens het downloaden verbroken wordt? Controleer je internetverbinding. Het is mogelijk dat erdeze nette eenzwaar nieuwebelast versie van het pakket beschikbaar is, of veel andere leerlingen hetzelfde doenwordt. Probeer het dan op een rustiger tijdstip opnieuw.
<li>ik geen beheerdersrechten heb? Dan zul je iemand die wel beheerdersrechten heeft, moeten vragen het pakket voor je te installeren.
<li>de verbinding tijdens het downloaden verbroken wordt? Het is mogelijk dat er net een nieuwe versie van het pakket beschikbaar is, of veel andere leerlingen hetzelfde doen. Probeer het dan op een rustiger tijdstip opnieuw.
</ol>
 
<!-- ----------- Hieronder onderhoudsmeldingen -------------- -->
664

bewerkingen

Informatie afkomstig van https://nl.wikibooks.org Wikibooks NL.
Wikibooks NL is onderdeel van de wikimediafoundation.

Navigatiemenu