OpenOffice.org/Overstappen: verschil tussen versies

Uit Wikibooks
Verwijderde inhoud Toegevoegde inhoud
Regel 5: Regel 5:


== Nadelen ==
== Nadelen ==
Ondersteuning niet gegarandeerd. Je kunt altijd hulp vragen bij de 'OOo-Gemeenschap' en in de meeste gevallen wordt je dan geholpen. Niemand is echter verplicht om te helpen dus kunnen vragen blijven liggen of laat worden beantwoord.
* Ondersteuning niet gegarandeerd. Je kunt altijd hulp vragen bij de 'OOo-Gemeenschap' en in de meeste gevallen wordt je dan geholpen. Niemand is echter verplicht om te helpen dus kunnen vragen blijven liggen of laat worden beantwoord.


== Valkuilen ==
== Valkuilen ==

Versie van 4 nov 2009 16:21

Algemene voor- en nadelen

Voordelen

Nieuwste functies + updates altijd gratis. Geen aankoop of licentiekosten

Nadelen

  • Ondersteuning niet gegarandeerd. Je kunt altijd hulp vragen bij de 'OOo-Gemeenschap' en in de meeste gevallen wordt je dan geholpen. Niemand is echter verplicht om te helpen dus kunnen vragen blijven liggen of laat worden beantwoord.

Valkuilen

  • OpenOffice.org is geen MS Office, dit is een volledig verkeerd uitgangspunt. Want als je dat doet, dan word je gefrustreerd omdat een knopje op een andere plaats zit of omdat sommige zaken anders zijn. Het correcte uitgangspunt is dat OpenOffice.org een kantoorpakket is, net zoals MS Office. En dat Writer een tekstverwerker is, net als Word. Dat betekent dat je er opmaakprofielen mag verwachten en dat de help je daarover meer zou moeten kunnen vertellen.

Voor- en nadelen, specifiek voor het onderwijs

Voordelen

Nadelen

  • Er zijn maar weinig cursussen/boeken/handleidingen, die specifiek op het onderwijs gericht zijn.

Valkuilen

Voor- en nadelen, specifiek voor het bedrijfsleven

Voordelen

Nadelen

Valkuilen

Informatie afkomstig van https://nl.wikibooks.org Wikibooks NL.
Wikibooks NL is onderdeel van de wikimediafoundation.