Overleg gebruiker:Pjetter: verschil tussen versies

Naar navigatie springen Naar zoeken springen
154 bytes toegevoegd ,  13 jaar geleden
(→‎Berichtje: Antwoord aan Romaine)
(→‎Berichtje: zie ook)
:Het probleem dat ik zie bij de wiki is dat de belangrijkste onderwerpen zijn beschreven, weliswaar krakkemikkig maar nieuwe artikelen levert altijd nog meer status op dan artikelen verbeteren en uitbreiden (en status is ook weer een noodzakelijkheid als je de gemeenschap belangrijk vindt). Zolang de wiki teveel nadruk legt op regels en de sociale verhoudingen, betekent dat ook dat de wiki meer gesloten wordt/blijft en dat dus diegenen die werkelijk iets weten, de specialisten, zich niet kunnen vinden in het project Wikipedia. En daarom nemen de edits af, en daarom zijn die mensen die geen diepgaande kennis hebben minder gemotiveerd.
:Je kan mijn methoden verkeerd vinden, echter in mijn ogen doe ik het volgende: ik reageer, nooit ageer ik en ten tweede ik reageer met gelijke agressiviteit, waarbij ik het doe met woorden en andere in daden: en daarbij zie ik geen verschil. Groeten terug. {{:Gebruiker:Londenp/Sig}} 16 nov 2008 22:51 (CET)
::Zie ook [http://nl.wikipedia.org/wiki/Gebruiker:Pjetter/Gemeenschap mijn betoog over de gemeenschap] {{:Gebruiker:Londenp/Sig}} 16 nov 2008 22:59 (CET)
 
== Dubbel ==
10.553

bewerkingen

Informatie afkomstig van https://nl.wikibooks.org Wikibooks NL.
Wikibooks NL is onderdeel van de wikimediafoundation.

Navigatiemenu