Overleg gebruiker:Robert Zboray

Uit Wikibooks
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Hallo Robert Zboray,

Van harte welkom hier. Ik zag je op Analyse/Limieten tussen commentaartags wat vragen/opmerkingen maken over de LaTeX mogelijkheden. Ik heb er nog nooit mee gewerkt, behalve wat simpele dingen hier op de Wiki, zoals de abc-formule op Help:Gebruik van formules. De mogelijkheden die we op de wiki hebben met TeX staan beschreven op deze Wikipediapagina of op Meta, het overkoepelende Wikimediaproject (laatstegenoemde pagina in Engels). Voor Wikibooks hebben we in principe dezelfde mogelijkheden.

Mocht je overige vragen hebben, dan kan je kijken op het gebruikersportaal. Ook mijn overlegpagina is altijd beschikbaar.

Veel plezier op Wikibooks, Koos Overleg 18 jan 2006 22:13 (UTC)


Ah merci. Wat grappig om zo welkom te worden geheten. Ik waardeer het.

Ik heb zelf ondertussen wel redelijk wat ervaring met latex, en het is lichtelijk frustrerend om de normale functionaliteit nu na te proberen te bootsen. De link die je me hebt verschaft zal me daar flink bij helpen. Nogmals, bedankt.

Afbeelding[bewerken]

Hoi Robert, je zegt dat op je geuploade afbeelding copyright rust. Op Wikimediaprojecten is het echter niet toegestaan afbeeldingen onder copyright te gebruiken. Alles moet onder de GFDL of een gelijkwaardige licentie vallen, genoemd op deze pagina.

Mocht je de afbeelding niet vrij willen geven, dan kan deze ook niet op Wikibooks gebruikt worden en zal hij verwijderd moeten worden. Mocht je afbeeldingen van jezelf liever niet vrijgeven, maar wil je toch afbeeldingen in het verhaal, dan kan je kijken op commons, bijvoorbeeld in de categorie wiskunde, of daar iets bruikbaars tussen zit. Afbeeldingen van Commons kunnen hier gewoon gebruikt worden, zie bijvoorbeeld de afbeelding van Kookboek:Tomaat, rechtsbovenaan.

PS, ondertekenen van bijdragen op overlegpagina's gaat met vier tildes, ~~~~

Zo verschijnt automatisch je naam en de datum. Koos Overleg 19 jan 2006 08:48 (UTC)


Hmmm, weet U dat wel zeker? Voor zover ik weet heb je automatisch copyright. Dat ik de zaken waar ik copyright op heb publiceer onder de GFDL (zoals ik hier dan ook gedaan heb) waarmee ik onder bepaalde voorwaarden afstand doe van zekere rechten staat daar los van. Ik zie dan ook het probleem niet helemaal, aangezien ik wel degelijk de GFDL-licentie heb gebruikt.
146.50.209.207 19 jan 2006 12:51 (UTC)
Hm, misschien inderdaad een beetje kort door de bocht van mij. Als copyrighthouder verlies je inderdaad niet je rechten. Hoe het nu echter geformuleerd staat op de pagina wekt wel een beetje verwarring, maar in principe is het inderdaad juist. Koos Overleg 19 jan 2006 15:01 (UTC)

cursus limieten[bewerken]

Beste, ik heb een link aangemaakt vanaf het wikipedia-artikel w:limiet naar de cursus Analyse/Limieten die hier staat. Eventueel kan u dat artikel even nalezen, en reeds bestaande info en afbeeldinegn overnemen. w:Gebruiker:MADe.

Dat ziet er mooi uit. Ik ga hier zeker gebruik van maken. Bedankt! Robert Zboray 1 feb 2006 19:15 (UTC)

Verzoek[bewerken]

Beste Robert Zboray, Volgens de geschiedenis ben je een van de gebruikers die begonnen is (of heeft bijgedragen) aan het hieronder vermelde WikiBoek(en). Sommige boeken hebben zulk een summiere inhoud dat ze op de Verwijderlijst zijn of worden geplaatst.

Bij deze het verzoek om eens te overwegen of je het/de boek/en weer een duwtje kan geven in de richting van 'af'. Pas dan wel de voortgangsindicator aan in de infobox (bi) van het boek, ook als je vindt dat het boek 'af' is.

Mocht je geen tijd/zin meer hebben verder te gaan geef dat dan alsjeblieft ook even door. We kijken uit naar je bijdragen of reactie op Overleg_gebruiker:Vangelis/Voortgang_WB.

Samen maken we WikiBooks Ok sign.jpg Groet, --John P doveSmall.pngangelis. overleg 30 nov 2013 17:42 (CET)Reageren[reageer]

Informatie afkomstig van https://nl.wikibooks.org Wikibooks NL.
Wikibooks NL is onderdeel van de wikimediafoundation.