Overleg gebruiker:Hnugter

Uit Wikibooks
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Beste Hnugter , welkom op Wikibooks!


Met serieuze gebruikers kan Wikibooks uitgroeien tot een nuttig project. Daarom worden jouw (toekomstige) bijdragen zeer gewaardeerd.

Nuttige links kan je vinden op het gebruikersportaal, zoals bijvoorbeeld de pagina's: Hoe kan ik meedoen, afspraken en conventies en boekstructuur. Als je algemene vragen hebt, kan je deze stellen in de lerarenkamer. Als je echt een knellende vraag hebt, kan je terecht bij een ervaren gebruiker of bij een van de moderators.

Als je wilt oefenen met bijvoorbeeld de wiki-opmaak, dan kan dat in de zandbak.

Veel plezier en succes namens alle wikibookianen!

P.S.: Overleg ondertekenen gaat met 4 tildes dus: ~~~~

Dit bericht verschijnt niet automatisch, maar wordt geplaatst door een gebruiker die de moeite neemt om jou persoonlijk te verwelkomen op Wikibooks.


Veel plezier met het maken van het boek over AutoCad. Helaas moet ik nu al op een mogelijk probleempunt wijzen: AutoCad is software met copyright, hetgeen betekent dat er geen screenshots gemaakt mogen worden om het geleerde te illustreren. Wikibooks werkt met een vrije licentie en ook de afbeeldingen moeten vrij van copyright zijn. Ik hoop niet dat het maken van het boek onmogelijk maakt. Veel succes. Pjetter zeg't maar 8 apr 2008 13:59 (CEST)Reageren[reageer]

Mijn antwoord vind u op mijn overlegpagina. Dit zodat overleg bij elkaar wordt gehouden. Groeten Pjetter zeg't maar 8 apr 2008 15:06 (CEST)Reageren[reageer]

AutoCAD[bewerken]

Kijk gerust ook op de pagina AutoCAD, dat een tijdje geleden door mij gestart is MADe 9 apr 2008 22:04 (CEST)Reageren[reageer]

Verzoek[bewerken]

Beste Hnugter, Volgens de geschiedenis ben je een van de gebruikers die begonnen is (of heeft bijgedragen) aan het hieronder vermelde WikiBoek(en). Sommige boeken hebben zulk een summiere inhoud dat ze op de Verwijderlijst zijn of worden geplaatst.

Bij deze het verzoek om eens te overwegen of je het/de boek/en weer een duwtje kan geven in de richting van 'af'. Pas dan wel de voortgangsindicator aan in de infobox (bi) van het boek, ook als je vindt dat het boek 'af' is.

Mocht je geen tijd/zin meer hebben verder te gaan geef dat dan alsjeblieft ook even door. We kijken uit naar je bijdragen of reactie op Overleg_gebruiker:Vangelis/Voortgang_WB.

Samen maken we WikiBooks Groet, --John angelis. overleg 30 nov 2013 17:42 (CET)Reageren[reageer]

Informatie afkomstig van https://nl.wikibooks.org Wikibooks NL.
Wikibooks NL is onderdeel van de wikimediafoundation.