Overleg gebruiker:Danielheres

Uit Wikibooks
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Beste Danielheres, welkom op Wikibooks!

Met serieuze medewerkers kan Wikibooks verder uitgroeien tot een nuttig project. Daarom worden jouw (toekomstige) bijdragen zeer gewaardeerd.

  • Oefenen met bijvoorbeeld de wiki-opmaak kan in de zandbak.

Veel plezier en succes namens alle collega's!

P.S.: Overleg ondertekenen gaat met 4 tildes, dus: ~~~~, of door op de onderteken-knop OOUI JS signature icon LTR.png op de werkbalk te klikken.

Dit bericht verschijnt niet automatisch, maar wordt geplaatst door een gebruiker die de moeite neemt om jou persoonlijk te verwelkomen op Wikibooks.


John P doveSmall.pngangelis. overleg 4 jan 2010 22:10 (CET)Reageren[reageer]

Introductie in Go[bewerken]

Ik heb het 'boek' (een vrij lange pagina, misschien verdelen over meerder pagina's?) voorzien van een categorie en een infobox (waarin je naam en de datum, het is niet de bedoeling op de pagina zelf je naam te zetten omdat er meerdere gebruikers aan kunnen (gaan) meewerken). Groet, --John P doveSmall.pngangelis. overleg 17 jan 2010 23:58 (CET)Reageren[reageer]

Verzoek[bewerken]

Beste Danielheres, Volgens de geschiedenis ben je een van de gebruikers die begonnen is (of heeft bijgedragen) aan het hieronder vermelde WikiBoek(en). Sommige boeken hebben zulk een summiere inhoud dat ze op de Verwijderlijst zijn of worden geplaatst.

Bij deze het verzoek om eens te overwegen of je het/de boek/en weer een duwtje kan geven in de richting van 'af'. Pas dan wel de voortgangsindicator aan in de infobox (bi) van het boek, ook als je vindt dat het boek 'af' is.

Mocht je geen tijd/zin meer hebben verder te gaan geef dat dan alsjeblieft ook even door. We kijken uit naar je bijdragen of reactie op Overleg_gebruiker:Vangelis/Voortgang_WB.

Samen maken we WikiBooks Ok sign.jpg Groet, --John P doveSmall.pngangelis. overleg 30 nov 2013 17:42 (CET)Reageren[reageer]

Zo een beetje 'leuker'? --John P doveSmall.pngangelis. overleg 22 feb 2010 22:38 (CET)Reageren[reageer]
Informatie afkomstig van https://nl.wikibooks.org Wikibooks NL.
Wikibooks NL is onderdeel van de wikimediafoundation.