Overleg gebruiker:84.83.114.212

Uit Wikibooks
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Beste 84.83.114.212, welkom op Wikibooks!

Met serieuze medewerkers kan Wikibooks verder uitgroeien tot een nuttig project. Daarom worden jouw (toekomstige) bijdragen zeer gewaardeerd.

  • Oefenen met bijvoorbeeld de wiki-opmaak kan in de zandbak.

Veel plezier en succes namens alle collega's!

P.S.: Overleg ondertekenen gaat met 4 tildes, dus: ~~~~, of door op de onderteken-knop OOUI JS signature icon LTR.png op de werkbalk te klikken.

Dit bericht verschijnt niet automatisch, maar wordt geplaatst door een gebruiker die de moeite neemt om jou persoonlijk te verwelkomen op Wikibooks.


--John P doveSmall.pngangelis. overleg 24 jan 2016 08:44 (CET)Reageren[reageer]

Verzoek om opheldering[bewerken]

Goedendag, er is twijfel gerezen over een van de door geschreven pagina's in Maatschappijleer, zie Wikibooks:Lerarenkamer#Maatschappijleer; auteursrechtenkwestie. Indien u de tekst op Maatschappijleer/Economie uitgelegd aan mijn dochter - Yanis Varoufakis geheel of grotendeels letterlijk hebt gekopieerd uit een andere, niet bij naam genoemde bron (de tekst is sowieso nog geheel bronloos), zal deze hoogstwaarschijnlijk moeten worden verwijderd. Dit geldt ook voor andere pagina's mochten die letterlijk zijn overgenomen. U bent bij deze uitgenodigd om zelf meer openheid van zaken hierover te geven. In z'n algemeenheid zou het hoe dan ook zeer wenselijk zijn als u al uw gebruikte bronnen alsnog aan Maatschappijleer zou willen toevoegen. De Wikischim (overleg) 2 mei 2016 21:59 (CEST)Reageren[reageer]

Verzoek om opheldering /2[bewerken]

Waarom had je Maatschappijleer/Massamedia/Communicatiekaart van Nederland leeggehaald? - Erik Baas (overleg) 18 sep 2016 21:53 (CEST)Reageren[reageer]

Dit op verzoek van een docent aan de HvA. Deze vragen wilde hij opnieuw gebruiken voor zijn lessen. - (wg.: 84.83.114.212)
Wikibooks is niet bedoeld om vrijelijk pagina's te maken en verwijderen. Citaat van de voorpagina: "Wikibooks is een gemeenschapsproject met als doel de mensheid kosteloos leerboeken en ander lesmateriaal met vrije inhoud ter beschikking te stellen". Er is wel de mogelijkheid om de vragen en antwoorden af te splitsen en elk op een eigen pagina onder te brengen. - Erik Baas (overleg) 25 sep 2016 23:45 (CEST)Reageren[reageer]

Inhoudsopgave[bewerken]

Beste....,

Gisteren heb ik de inhoudsopgave uitgebreid van Maatschappijleer, waar u veel aan werkt.

Het bleek mij dat er twee hoofdstukken zijn, met bijna dezelfde titel. Het verschil is slechts één letter. Zouden deze gecombineerd kunnen worden:

Daarnaast trof ik nog aan Maatschappijleer/Verzorgingsstaat 2. Deze is nu niet meer opgenomen op die inhoudsopgave. Wat wilt u daarmee doen?

P.S. zou u niet een inlognaam kunnen nemen? In feite bent u dan beter anoniem dan bij het werken via een IP-adres.

Met vriendelijke groet, Ellywa (overleg) 18 apr 2017 18:28 (CEST)Reageren[reageer]

Informatie afkomstig van https://nl.wikibooks.org Wikibooks NL.
Wikibooks NL is onderdeel van de wikimediafoundation.