Overleg gebruiker:81.206.218.250

Uit Wikibooks
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Hoi 81.206.218.250,

Onlagns bent u begonnen met een pagina Frans 2. We hebben echter al een pagina Frans. Het is misschien handiger om uw tekst in de bestaande cursus te integreren, zodat we een compleet boekkrijgen in plaatst van twee kleine boekjes die allebei ongeveer hetzelfde behandelen.

Voor de rest, veel plezier en mocht u met vragen zitten, dan kunt u altijd terecht op mijn overlegpagina. Koos Overleg 23 jan 2006 09:15 (UTC)

Verzoek[bewerken]

Beste 81.206.218.250, Volgens de geschiedenis ben je een van de gebruikers die begonnen is (of heeft bijgedragen) aan het hieronder vermelde WikiBoek(en). Sommige boeken hebben zulk een summiere inhoud dat ze op de Verwijderlijst zijn of worden geplaatst.

Bij deze het verzoek om eens te overwegen of je het/de boek/en weer een duwtje kan geven in de richting van 'af'. Pas dan wel de voortgangsindicator aan in de infobox (bi) van het boek, ook als je vindt dat het boek 'af' is.

Mocht je geen tijd/zin meer hebben verder te gaan geef dat dan alsjeblieft ook even door. We kijken uit naar je bijdragen of reactie op Overleg_gebruiker:Vangelis/Voortgang_WB.

Samen maken we WikiBooks Ok sign.jpg Groet, --John P doveSmall.pngangelis. overleg 30 nov 2013 17:42 (CET)Reageren[reageer]

Informatie afkomstig van https://nl.wikibooks.org Wikibooks NL.
Wikibooks NL is onderdeel van de wikimediafoundation.