Overleg gebruiker:213.84.41.28

Uit Wikibooks
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Beste gebruiker, van harte welkom! Een schande dat u niet eerder bent verwelkomt. Ik zie dat u al aardig wegwijs bent, maar als u vragen hebt kunt u terecht op het gebruikersportaal of mijn overlegpagina.
Fantastisch dat u die Cursus C aanpakt. Wikibooks is nog in opbouw, dus een dergelijke aanpak kunnen we zeker gebruiken.
Als u wilt kunt u zich aanmelden. Dit is niet verplicht, maar brengt vele voordelen met zich mee, zoals bijvoorbeeld meer anonimiteit, omdat zelfs uw IP niet bekend is. Ook heeft u meer mogelijkheden, onder andere de mogelijkheid tot het uploaden van afbeeldingen en het kiezen van een andere skin. Daarnaast is een naam makkelijker te onthouden dan een IP.
Enkele kleine tips voor bij het schrijven van de artikelen:

  • Als u platte tekst wilt krijgen hoeft u niet perse in te springen. U kunt ook de tekst die plat moet zijn tussen de pre-tags zetten. (<pre>tekst die plat moet zijn</pre>
  • Linken naar de Nederlandstalige wikipedia kunt u ook gewoon doen door [[w:Artikelnaam]] neer te zetten. de prefix nl is niet nodig, omdat er gewoon gelinkt wordt naar het gelijktalige project.
  • Wilt u linken naar een anderstalige Wikibooks, dan is enkel de taal als prefix voldoende, mits u er een : voor zet. Naar het Engelse kookboek linkt u dus door [[:en:Cookbook|Het Engelse kookboek]] te typen. Die dubbele punt is nodig, omdat anders automatisch een interwiki verschijnt. (Dat is een link naar een anderstalig project, die in de kolom links komt te staan.)

Veel plezier gewenst verder op Wikibooks. Firefox Overleg 2 mei 2005 13:33 (UTC)

Welkom op deze overlegpagina

Start een overleg
Informatie afkomstig van https://nl.wikibooks.org Wikibooks NL.
Wikibooks NL is onderdeel van de wikimediafoundation.