Overleg gebruiker:212.142.45.216

Uit Wikibooks
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Hallo gebruiker 212.142.45.216.

Hartelijk welkom op wikibooks. We hebben nog niet veel gebruikers, dus uw bijdragen worden zeer gewaardeerd. Als u van plan bent vaker zaken toe te voegen op wikibooks dan is het misschien handig om een gebruikersnaam aan te maken. Wellicht is de pagina Wikibooks:Welkom handig. Hier kunt u veel nuttige informatie vinden. Veel plezier op wikibooks!
Firefox 26 nov 2004 15:57 (UTC)

Verzoek[bewerken]

Beste 212.142.45.216, Volgens de geschiedenis ben je een van de gebruikers die begonnen is (of heeft bijgedragen) aan het hieronder vermelde WikiBoek(en). Sommige boeken hebben zulk een summiere inhoud dat ze op de Verwijderlijst zijn of worden geplaatst.

Bij deze het verzoek om eens te overwegen of je het/de boek/en weer een duwtje kan geven in de richting van 'af'. Pas dan wel de voortgangsindicator aan in de infobox (bi) van het boek, ook als je vindt dat het boek 'af' is.

Mocht je geen tijd/zin meer hebben verder te gaan geef dat dan alsjeblieft ook even door. We kijken uit naar je bijdragen of reactie op Overleg_gebruiker:Vangelis/Voortgang_WB.

Samen maken we WikiBooks Ok sign.jpg Groet, --John P doveSmall.pngangelis. overleg 30 nov 2013 17:42 (CET)Reageren[reageer]

Informatie afkomstig van https://nl.wikibooks.org Wikibooks NL.
Wikibooks NL is onderdeel van de wikimediafoundation.